Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αραβίδης: «Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη στο «Καραϊσκάκη»

Αραβίδης: «Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη στο «Καραϊσκάκη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/10/2015 20:42
Αισιόδοξος ότι η ΑΕΚ μπορεί να φύγει με τη νίκη από το «Γ. Καραϊσκάκης» εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Χρήστος Αραβίδης.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Σάββατο (17/10, 20:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και ο Χρήστος Αραβίδης έκανε λόγο για διαφορετικά παιχνίδια σε σχέση με τα περσινά διπλά ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο επιθετικός της «Ένωσης», μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε στην ανυπομονησία της ομάδας και του κόσμου για το ντέρμπι και υποσχέθηκε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για τη νίκη

Αναλυτικά:


«Το να πετυχαίνεις γκολ σε τέτοια ματς και το σημαντικότερο το να πετυχαίνεις νίκες σε τέτοια παιχνίδια είναι κάτι το οποίο θέλουν όλοι οι ποδοσφαιριστές κι εγώ είμαι ένας απ' αυτούς. Σίγουρα θέλω να νικάω όταν παίζω σε τέτοια παιχνίδια και να σκοράρω. Είναι κάτι που προσθέτει γόητρο και παραπάνω κίνητρο.

Δεν είμαι άνθρωπος που σκέφτεται το παρελθόν. Αυτό που μπορώ να διορθώσω είναι το παρόν και το μέλλον. Το παιχνίδι που ακολουθεί είναι διαφορετικό από το παιχνίδι που παίξαμε εκεί πέρυσι και σίγουρα θα πρέπει να δώσουμε κάτι παραπάνω για να πάρουμε αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, αλλά κι εμείς διαθέτουμε ένα πολύ καλό σύνολο και θα μπορέσουμε να είμαστε αυτοί που πρέπει
».

Για τον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσουν αυτός και οι συμπαίκτες του το ντέρμπι, ο Αραβίδης τόνισε:«Είναι ένα παιχνίδι δυνατό, ένα παιχνίδι από τα παλιά, ένα ντέρμπι το οποίο έχει συνηθίσει και ο κόσμος αλλά και οι παίκτες οι οποίοι απαρτίζουν αυτή τη μεγάλη ομάδα και εννοώ την ομάδα μου. Από εκεί και πέρα όμως ειναι και ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα κι έτσι θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Έχει κάποιες ιδιαιτερότητες οι οποίες είναι διαφορετικές από άλλα παιχνίδια, αλλά θα πάμε σε ένα γήπεδο γεμάτο και θα είναι μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για να μπορέσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Ο κόσμος να περιμένει ότι θα δει στο γήπεδο μια ομάδα που θα τα δώσει όλα και θα πάει για τη νίκη. Θα πάμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που έχουμε μάθει, αυτό που δουλεύουμε με τον προπονητή μας και σίγουρα θα παίξουμε για τους τρεις βαθμούς. Το βλέπουμε ως ένα ματς από το οποίο μπορούμε να κερδίσουμε βαθμούς. Έτσι το βλέπουμε κι έτσι θα πρέπει να το δει κι ο κόσμος. Να βλέπει ότι η ομάδα δίνει ό, τι καλύτερο μπορεί σε κάθε παιχνίδι. Αυτό να γίνει και το Σάββατο γιατί κι εμείς και ο κόσμος το περιμένουμε αυτό το ματς με μεγάλη αγωνία
».

Σε ότι αφορά στην προσωπική του αγωνιστική κατάσταση και ψυχολογία μετά το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, ο επιθετικός του Δικεφάλου είπε:

«Κάθε παίκτης κι εγώ προσωπικά, όσο μπορώ και πετυχαίνω πράγματα είτε με την Εθνική ομάδα είτε με την ΑΕΚ ανεβάζω την αυτοπεποίθησή μου και την ποιότητά μου. Το σημαντικό είναι να μπορώ να τα ενσωματώνω στην ομάδα και να το "εκμεταλλεύεται" αυτό η ομάδα προς όφελος της. Θα συνεχίσω να δίνω ό, τι καλύτερο μπορώ. Ακόμα βρισκόμαστε στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και σίγουρα δεν έχουμε βγάλει όλα όσα δουλεύουμε, αλλά με τον καιρό θα γίνει κι αυτό. Εύχομαι η συνέχεια να είναι ανάλογη με την αρχή μας για να μπορέσουμε να είμαστε μέσα στους στόχους μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.