Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοινώθηκε το φιλικό με Λουξεμβούργο

Ανακοινώθηκε το φιλικό με Λουξεμβούργο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/10/2015 20:01
Το Λουξεμβούργο θα αντιμετωπίσει η Εθνική Ελλάδας σε εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση τον Νοέμβριο, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Οριστικοποιήθηκε το εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με το Λουξεμβούργο. Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Λουκ Χολτζ την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 20:30.

Η «γαλανόλευκη» προέρχεται από τη νίκη κόντρα στην Ουγγαρία και πλέον στοχεύει μόνο σε θετικά αποτελέσματα, προκειμένου να βελτιώσει τη θέση της στη βαθμολογία της FIFA. Πιθανότατα σ’ αυτήν την αναμέτρηση να υπάρχει και νέος ομοσπονδιακός προπονητής, αφού αυτός είναι ο νέος στόχος της Ομοσπονδίας.

Η τελευταία αναμέτρηση της Ελλάδας με το Λουξεμβούργο ήταν τον Οκτώβριο του 2009, όπου η «γαλανόλευκη» είχε επικρατήσει με 2-1 στο ΟΑΚΑ, για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ν. Αφρικής. Συνολικά σε 8 παιχνίδια, η Εθνική μετράει ισάριθμες νίκες και έχει δεχτεί μόνο δύο γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια ημέρα έχουν προγραμματιστεί δύο σπουδαία φιλικά παιχνίδια, αφού η Ισπανία θα αντιμετωπίσει την Αγγλία και η Γαλλία θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Γερμανία.

Η ανακοίνωση:

"Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η διεξαγωγή εκτός έδρας φιλικού αγώνα της Εθνικής Ανδρών με το Λουξεμβούργο την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2016. Η ώρα έναρξης της αναμέτρησης έχει οριστεί για τις 20:30 (Ελλάδας)".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.