Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπενίτεθ: «Με Ράμος και Μπέιλ κόντρα στη Ατλέτικο»

Μπενίτεθ: «Με Ράμος και Μπέιλ κόντρα στη Ατλέτικο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/10/2015 16:29
Στη διάθεση του Ράφα Μπενίτεθ για το ντέρμπι της Μαδρίτης βρίσκονται οι Σέρχιο Ράμος και Γκάρεθ Μπέιλ, όπως επιβεβαίωσε ο Ισπανός τεχνικός της Ρεάλ.

Ευχάριστα νέα για τη Ρεάλ, αφού ο Ράφα Μπενίτεθ επιβεβαίωσε ότι οι Σέρχιο Ράμος και Γκάρεθ Μπέιλ ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών και είναι σε θέση να αγωνιστούν στο αυριανό παιχνίδι με την Ατλέτικο:

«Οι Μπέιλ και Ράμος μπορούν να παίξουν. Μιλήσαμε και ήταν μια χαρά, ενθουσιασμένοι και με διάθεση», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άσοι είχαν αποκομίσει προβλήματα τραυματισμών στο παιχνίδι με την Σαχτάρ για την 1η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο είναι πλέον ετοιμοπόλεμοι για το κυριακάτικο ντέρμπι.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Μπενίτεθ έπλεξε το εγκώμιο της Ατλέτικο και τόνισε πως η ομάδα του έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για την αναμέτρηση:

«Η Ατλέτικο είναι πολύ καλή ομάδα και πολύ οργανωμένη. Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, κάτι που ισχύει και για την αντίπαλη ομάδα. Βέβαια, σε τέτοιο ματς που είναι ντέρμπι, δεν μπορείς να έχεις ένα συγκεκριμένο πλάνο γιατί δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί η αναμέτρηση και τις συνθήκες που θα επικρατήσουν. Η Ατλέτικο δουλεύει πολύ σκληρά, παίζει με ένταση και έχει παίκτες ποιότητας. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, έχουμε καλή ψυχολογία»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.