Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Η χειρότερη περίοδος της καριέρας μου»

Μουρίνιο: «Η χειρότερη περίοδος της καριέρας μου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2015 15:56
Ως τη χειρότερη περίοδο της καριέρας του χαρακτήρισε αυτή που βιώνει με την Τσέλσι ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός παραδέχτηκε πως ποτέ στο παρελθόν δεν είχε τόσα άσχημα αποτελέσματα, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας.

Η Τσέλσι πραγματοποιεί απογοητευτικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, μετρώντας ήδη πέντε ήττες σ’ όλες τις διοργανώσεις, μια περισσότερη από όσες είχε καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης σεζόν!

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με την Σαουθάμπτον ο Ζοζέ Μουρίνιο παραδέχτηκε πως βρίσκεται στη χειρότερη περίοδο της καριέρας του, ωστόσο πρόσθεσε πως μπορεί να ανταπεξέλθει:

«Είναι η χειρότερη περίοδος της καριέρας μου. Δεν είχα χάσει ποτέ τόσα παιχνίδια... Αυτό όμως θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος. Είναι μια εξαιρετική αρνητική εμπειρία. Μου αρέσει να έχω πίεση όταν είμαι πρώτος και ο δεύτερος βρίσκεται έναν βαθμό πίσω. Δεν μου αρέσει η πίεση που έχουμε τώρα. Όπως μπορώ να ανταπεξέλθω», δήλωσε ο Μουρίνιο και πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Έτσι αισθάνομαι. Η ομάδα είναι ικανή να τους κερδίσει όλους. Πρέμιερ Λιγκ, Τσάμπιονς Λιγκ… Είμαστε ικανοί για όλα. Στην ομάδα υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ όλων, χωρίς κλάματα και πριμαντόνες», τόνισε.

«Εκτός μέχρι τον Δεκέμβριο ο Κουρτουά, προπονείται μαζί μας ο Αμέλια»


Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο Πορτογάλος τεχνικός αποκάλυψε πως ο Τιμπό Κουρτουά θα μείνει εκτός μέχρι τον Δεκέμβριο και επιβεβαίωσε ότι ο Μάρκο Αμέλια είναι πολύ πιθανό να υπογράψει συμβόλαιο ως μπακ-απ του Μπέγκοβιτς:

«Η αποθεραπεία του Κουρτουά πηγαίνει πολύ καλά. Θα πρέπει να επιστρέψει στην ομάδα τον Δεκέμβριο. Κοιτάζουμε να αποκτήσουμε έναν ελεύθερο γκολκίπερ για μια ακόμα λύση και ο Μάρκο Αμέλια προπονείται μαζί μας τις τελευταίες ημέρες. Είναι ένας έμπειρος γκολκίπερ. Ξέρουμε ότι έχει δουλέψει με μεγάλες ομάδες και είναι υπεύθυνος. Έχει παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και στην Εθνική ομάδα. Χρειαζόμαστε μια σταθερότητα πίσω από τον Κουρτουά. Ίσως μπορέσει να μας την προσφέρει».

Για τις πολύ κακές εμφανίσεις του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, τόνισε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ιβάνοβιτς είναι το καλύτερο δεξί μπακ του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει όμως αμφιβολία ότι πρέπει να βελτιώσει τη φόρμα του».

Για την υπόθεση με την Εύα Καρνέιρο, ο Πορτογάλος αποκάλυψε πως μια ημέρα θα τοποθετηθεί για το θέμα: «Μια ημέρα θα μιλήσω για το θέμα, όμως θα διαλέξω εγώ αυτή την ημέρα. Διαβάζω, ακούω, παρατηρώ αλλά μένω σιωπηλός»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.