Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπερμπάτοφ: «Αξίζαμε τη νίκη, στο χέρι μας η πρόκριση»

Μπερμπάτοφ: «Αξίζαμε τη νίκη, στο χέρι μας η πρόκριση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2015 00:37
Τυχερό χαρακτήρισε το γκολ της Ντόρτμουντ ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ άξιζε τη νίκη και πρόσθεσε πως η πρόκριση είναι στα χέρια τους.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ χαρακτήρισε καλό το βαθμό κόντρα στην Ντόρτμουντ, ωστόσο υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ μπορούσε και άξιζε τη νίκη:

«Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι. Αγωνιστήκαμε σαν ομάδα και είχαμε συνολικά μια καλή απόδοση. Θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη, γιατί προηγηθήκαμε και παίξαμε πολύ καλά, ενώ η Ντόρτμουντ ισοφάρισε με ένα κάπως τυχερό γκολ. Το σημαντικό είναι ότι παίξαμε σαν ομάδα. Όταν παίρνεις έναν βαθμό κόντρα στην Ντόρτμουντ είναι καλό», σχολίασε στον OTE TV για το παιχνίδι και πρόσθεσε:

«Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε παίξει μόλις δυο παιχνίδια και έχουμε πολλά ακόμα. Όλα γίνονται. Είναι στο χέρι μας η πρόκριση, φάνηκε πως έχουμε πολλές πιθανότητες για να τα καταφέρουμε. Αυτός είναι ο στόχος, άλλωστε. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα, Θα πρέπει να γίνει διαχείριση του ρόστερ, όμως όλα είναι στα χέρια μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.