Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Ούτε τώρα η Λίβερπουλ, ήττες για Μίτσελ-Βαλβέρδε

Γιουρόπα Λιγκ: Ούτε τώρα η Λίβερπουλ, ήττες για Μίτσελ-Βαλβέρδε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/10/2015 01:16
Η Λίβερπουλ ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Σιόν στο «Άνφιλντ» και έμεινε χωρίς νίκη μετά από δύο αγωνιστικές. Ήττες για Μίτσελ, Βαλβέρδε, τεσσάρα η Φιορεντίνα.

Λίγες μέρες πριν το ντέρμπι με την Έβερτον, η Λίβερπουλ έμεινε στο 1-1 με την Σιόν στο «Άνφιλντ» και δεν κατάφερε να κερδίσει μια μεσαία ομάδα της Ελβετίας!

Ο Μπρένταν Ρότζερς προτίμησε να ξεκουράσει παίκτες, όμως οι «κόκκινοι» κατάφεραν να προηγηθούν στο 4’ με πλασέ του Λαλάνα. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι πλήρωσαν τα λάθη στην άμυνα και ισοφαρίστηκαν στο 17’ από τον Ασίφουα!

Η Λίβερπουλ είχε ευκαιρίες και δοκάρι με τον Τουρέ για να ξαναπάρει το προβάδισμα, όμως η Σιόν άντεξε την πίεση και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου με τέσσερις βαθμούς.

Στο άλλο ματς του ομίλου, Ρούμπιν Καζάν και Μπορντό έμειναν στο 0-0 και όλα φυσικά είναι ανοιχτά και για τις τέσσερις θέσεις.

Ήττες για Μίτσελ και Βαλβέρδε, γλίτωσε το βαθμό ο Περέιρα


Γιουρόπα Λιγκ: Ούτε τώρα η Λίβερπουλ, ήττες για Μίτσελ-Βαλβέρδε
Την πρώτη της ήττα στο Γιουρόπα Λιγκ γνώρισε η Μαρσέιγ του Μίτσελ, καθώς οι Μασσαλοί ηττήθηκαν με 1-0 στο «Βελοντρόμ» από την Λίμπερετς χάρη σε γκολ του Κούφαλ (84’). Ήττα και για την Μπιλμπάο, αφού η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Άλκμααρ.

Χωρίς νίκη μετά από δύο αγωνιστικές η Φενέρμπαχτσε, η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Σέλτικ. Μάλιστα, η ομάδα του Περέιρα μπορεί να είναι ευχαριστημένη, αφού βρέθηκε πίσω με 2-0 και χρειάστηκε δύο γκολ του Φερναντάο για να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.

Νίκες για Φιορεντίνα, Νάπολι και Λάτσιο


Η Φιορεντίνα διέλυσε με 4-0 την Μπελενένσες του Σα Πίντο στην Πορτογαλία και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο, ενώ η Νάπολι κέρδισε με 2-0 την Λέγκια Βαρσοβίας στην Πολωνία και έκανε το 2x2 στον όμιλο της.

Μονακό και Τότεναμ ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο Πριγκιπάτο, με την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ να ισοφαρίζει στο 81’ με γκολ του Ελ Σαραουί, απαντώντας στο γκολ του Λαμέλα (35’). Στο άλλο ματς του ομίλου, η Καραμπάγκ πήρε ιστορική νίκη, αφού κέρδισε με 1-0 την Άντερλεχτ στο Αζερμπαϊτζάν.

Σε ένα εξαιρετικό ματς, η Λάτσιο κέρδισε με 3-2 την Σεντ Ετιέν στο «Ολίμπικο», ενώ η πρωτοπόρος της Πριμέρα, Βιγιαρεάλ, επικράτησε με 1-0 της Βικτόρια Πλζεν.

Σπουδαίο «διπλό» για την Μίντιλαντ, η οποία κέρδισε με 3-1 στην έδρα της Μπριζ, ενώ νίκη με το ίδιο σκορ για την Πάρτιζαν, η οποία πέρασε από την έδρα της Άουγκσμπουργκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.