Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Συντριβή στη Γερμανία για τον Αστέρα

Γιουρόπα Λιγκ: Συντριβή στη Γερμανία για τον Αστέρα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/10/2015 22:32
Ο Αστέρας Τρίπολης υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Σάλκε, γνωρίζοντας τη συντριβή με 4-0 στο Γκελζενκίρχεν για την 2η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Στην 2η θέση του ομίλου η Σπάρτα, 2-0 τον ΑΠΟΕΛ.

Κατώτερος των περιστάσεων αποδείχθηκε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος ηττήθηκε εύκολα με 4-0 από την Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν και έμεινε με ένα βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές.

Οι Αρκάδες ήταν αρκετά καλοί στο πρώτο 20λεπτο, μην αφήνοντας την Σάλκε να πατήσει στην περιοχή τους, ωστόσο στη συνέχεια πλήρωσαν τα λάθη στο κέντρο και την άμυνα, με αποτέλεσμα να δεχτούν τρία γκολ μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Σκόρερ και των τριών τερμάτων ο Ντι Σάντο. Στο 28’ ο Αργεντινός πετάχτηκε μπροστά από τον Σανκαρέ και «έγραψε» το 1-0, ενώ στο 37’ διπλασίασε το σκορ της ομάδας του με κεφαλιά προ του Ζησόπουλου. Ο ίδιος ολοκλήρωσε το χατ-τρικ με εύστοχο πέναλτι στο 44’ ενώ στις καθυστερήσεις ο Σανέ είχε χαμένο τετ-α-τετ για να κάνει τέσσερα τα τέρματα της ομάδας του.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ωστόσο ο Αστέρας δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός. Αντίθετα, η Σάλκε κατάφερε να πετύχει τέταρτο γκολ στο 84’ με τον Χούντελαρ, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα της νίκης.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Σπάρτα Πράγας κέρδισε με 2-0 τον ΑΠΟΕΛ στην Τσεχία και πέρασε μόνη στη δεύτερη θέση με 4 βαθμούς. Πλέον ο Αστέρας θα δώσει διπλά παιχνίδια με την Κύπρο, όπου χρειάζεται να τα δώσει όλα για όλα κόντρα τους Κύπριους.

Η βαθμολογία


1. Σάλκε 6
2. Σπάρτα Πράγας 4
3. Αστέρας Τρίπολης 1
4. ΑΠΟΕΛ 0


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.