Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Θέλτα διέλυσε την Μπαρτσελόνα!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Η Θέλτα διέλυσε την Μπαρτσελόνα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2015 23:02
Η Μπαρτσελόνα ήταν αγνώριστη και ηττήθηκε με το εντυπωσιακό 4-1 στην έδρα της τρομερής και φοβερής Θέλτα, που έφτασε τους 13 βαθμούς και ανέβηκε μόνη στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν! Δύο γκολάρες ο Άσπας, ένα γκολ και δύο ασίστ ο Νολίτο.

Η Θέλτα έκανε το τέλειο παιχνίδι και πήρε ιστορική νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, την οποία διέλυσε με 4-1 στο Βίγκο, με αποτέλεσμα να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή της Πριμέρα με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε πέντε παιχνίδια.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πλήρη υπεροχή στο πρώτο μέρος και πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων! Στο 26’ ο Νολίτο άνοιξε το σκορ με τρομερό σουτ από πλάγια θέση, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Άσπας πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Τερ Στέγκεν, «γράφοντας» το 2-0.

Η Μπαρτσελόνα ήταν τραγική στο πρώτο μέρος, αφού δεν κατάφερε να απειλήσει την Θέλτα και στο 51’ γλίτωσε ένα τρίτο γκολ, με τον σουτ του Άσπας να φεύγει μόλις άουτ.

Οι «μπλαουγκράνα» αντέδρασαν και είχαν δύο τεράστιες ευκαιρίες για να μειώσουν σε 2-1, όμως η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα. Στο 53’ ο Μέσι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, αστοχώντας ουσιαστικά σε κενή εστία, ενώ στο 56’ ο Άλβαρες πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Αργεντινού.

Ο Μέσι δεν κατάφερε να μειώσει και στο 57’ η Θέλτα έκανε το 3-0 με δεύτερο προσωπικό τέρμα του Άσπας. Ο Ισπανός πήρε τη μπάλα πίσω από το κέντρο και με τρομερή κούρσα, έφτασε απέναντι στον Τερ Στέγκεν, τον οποίο και νίκησε, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Τέσσερα λεπτά μετά ο Νολίτο έχασε ευκαιρία για να κάνει τέσσερα τα τέρματα της Θέλτα, ενώ στο 63’ ο Άλβαρες είπε «όχι» σε σουτ του Νεϊμάρ. Δέκα λεπτά μετά ο Τερ Στέγκεν δεν επέτρεψε στον Άσπας να κάνει χατ-τρικ και στο 80’ ο Νεϊμάρ μείωσε σε 3-1 για την Μπαρτσελόνα.

Ένα λεπτό μετά ο Μουνίρ είχε καλή στιγμή για βάλει την Μπαρτσελόνα στο ματς και στο 83’ ο Γκουϊντέτι διαμόρφωσε το τελικό 4-1, βάζοντας το… κερασάκι στην τούρτα με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Θέλτα με 3+ γκολ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, μετά τον Δεκέμβριο του 1957 (4-0)! Μ’ αυτή τη νίκη, η ομάδα του Μπερίσο έφτασε τους 15 βαθμούς και έριξε την Μπαρτσελόνα από την κορυφή της βαθμολογίας!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.