Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Με Γκριεζμάν η Ατλέτικο, ήττα για Βαλένθια

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Με Γκριεζμάν η Ατλέτικο, ήττα για Βαλένθια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/9/2015 23:38
Με τον Γκριεζμάν να πετυχαίνει (ξανά) δύο γκολ, η Ατλέτικο κέρδισε με 2-0 την Χετάφε στο «Βιθέντε Καλντερόν» και πανηγύρισε την 4η νίκη της στο πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας προσωρινά στην κορυφή της Πριμέρα. Νίκησε τη Βαλένθια, η Εσπανιόλ, 1-0 στο «Ελ Πρατ».

Με ένα γκολ στο ξεκίνημα του ματς και άλλο ένα στο φινάλε, ο Αντουάν Γκριεζμάν πήρε από το χέρι την Ατλέτικο και την οδήγησε σε νίκη με 2-0 απέναντι στην Χετάφε.

Ο Γάλλος άσος, που πριν μια εβδομάδα πέτυχε δύο γκολ απέναντι στην Γαλατασαράι, άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό με κοντινό σουτ και ο ίδιος «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του στο 90’, σκοράροντας από κοντά μετά από ασίστ πάρε-βάλε του Μαρτίνεθ.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Εσπανιόλ κέρδισε με 1-0 την Βαλένθια στο «Ελ Πρατ» και πλέον το κλίμα έχει γίνει πολύ άσχημο για τον Νούνο, αφού οι «νυχτερίδες» μετράνε μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθούν, όμως ο Πάου κράτησε το μηδέν και η Εσπανιόλ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 18’ με κεφαλιά του Αλβαρέθ. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και μένει να φανεί αν αυτή η ήττα θα σημάνει το τέλος του Νούνο από τον πάγκο των «νυχτερίδων».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.