Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πρώτη ήττα για Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Πρώτη ήττα για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/9/2015 22:28
Ο κακός Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα στη σεζόν. Ο Μπακασέτας το γκολ στο 33’ μετά από γκάφα του Στιλ, μεγάλες ευκαιρίες στο φινάλε για την ισοφάριση από το «τριφύλλι».

Απότομη προσγείωση για τον Παναθηναϊκό μετά την εμφατική νίκη κόντρα στην Καλλονή (4-0). Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν απογοητευτική εμφάνιση και ηττήθηκαν με 1-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, υποχωρώντας στην 3η θέση, πίσω από Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Η ομάδα του Αναστασίου ήταν αποκαρδιωτική, καθώς δεν κατάφερε να βρει λύση για να διασπάσει την άμυνα του Πανιωνίου και έγινε απειλητική μόνο στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Οι «πράσινοι» είχαν την υπεροχή, όμως με εξαίρεση ένα σουτ του Καρέλη στο 11’, δεν ανησύχησαν τους γηπεδούχους στο πρώτο μέρος. Ο Πανιώνιος ήταν εξαιρετικά στημένος, έκλεισε σωστά τους χώρους και έβγαινε επικίνδυνα στην κόντρα.

Στο 30’ οι «κυανέρυθροι» είχαν καλή στιγμή με σουτ του Οικονόμου και τρία λεπτά μετά κατάφεραν να σκοράρουν μετά από απίστευτη γκάφα του Στιλ. Ο Μπακασέτας εκτέλεσε απευθείας φάουλ από μακρινή απόσταση, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Στιλ και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Το γκολ έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους, που έκλεισαν τον Παναθηναϊκό, ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο. Ο Αναστασίου ήταν απογοητευμένος για την εικόνα της ομάδας του και με το ξεκίνημα της επανάληψης έριξε στο ματς τους Μαρινάκη και Καλτσά στη θέση των Λαγού και Πέτριτς.

Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να γίνουν πιο απειλητικοί και στο 59’ είχαν καλή στιγμή με σουτ του Καλτσά, με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι του Παπαδόπουλου. Ο Πανιώνιος συνέχιζε να μην αφήνει χώρους και προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τα κενά που άφηνε ο Παναθηναϊκός.

Στο 69’ ο Στιλ μπλόκαρε το ψηλοκρεμαστό σουτ του Μασούρα και δύο λεπτά μετά ο ίδιος βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το σουτ του ήταν άστοχο. Στο 72’ ο Μπουμάλ επιχείρησε ένα δυνατό σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ και τρία λεπτά μετά ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία με «κεραυνό» του Ζέκα που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, έχοντας νέα σημαντική στιγμή στο 89’ με σουτ του Καλτσά, το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος. Στις καθυστερήσεις, ο Παναθηναϊκός είχε «χρυσή» ευκαιρία για το 1-1, όμως ο Μπεργκ ολομόναχος έστειλε τη μπάλα άουτ με το κεφάλι από πλεονεκτική θέση.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Παναθηναικός παραμένει χωρίς νίκη στη Νέα Σμύρνη από τον Δεκέμβριο του 2012. «Όταν φτάσουμε στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο», ήταν το σύντομο σχόλιο του Γιάννη Αναστασίου στην κάμερα της Nova.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.