Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Θα τους τρελάνει όλους ο Ρανιέρι!

Πρέμιερ Λιγκ: Θα τους τρελάνει όλους ο Ρανιέρι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/9/2015 20:01
Η Λέστερ βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 72’ από την Άστον Βίλα, ωστόσο η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι έκανε την ολική ανατροπή (3-2) και με τη νίκη της έμεινε μόνη στη δεύτερη θέση με +1 από Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συνεχίζει την πορεία… πρωταθλητισμού η Λέστερ! Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι κέρδισε με τρομερή ανατροπή (3-2) την Άστον Βίλα στο «King Power Stadium» και διατήρησε το -4 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, ρίχνοντας παράλληλα στην 3η θέση τις Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Άστον Βίλα πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ των Γκρίλις (39’) και Τζιλ (63’), όμως η Λέστερ δεν πέταξε… λευκή πετσέτα. Οι «αλεπούδες» μείωσαν σε 1-2 στο 72’ με τον Ντε Λάετ και δέκα λεπτά μετά έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τον Βάρντι. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Ντάιερ στο 89’, βάζοντας… φωτιά στις εξέδρες!

Δεν σκόραρε αυτή την αγωνιστική ο Μαχρέζ (μετράει ήδη 4 γκολ), ωστόσο ο 24χρονος Αλγερινός μοίρασε δύο ασίστ και συνεχίζει να πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις σ’ αυτές τις πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λέστερ παρέμεινε αήττητη για 9ο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος (μαζί με τα ματς της περασμένης σεζόν), πραγματοποιώντας νέο ρεκόρ συλλόγου.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.