Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Το έφερε… τούμπα ο Μπουονανότε

Σούπερ Λιγκ: Το έφερε… τούμπα ο Μπουονανότε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/9/2015 17:58
Με τον Μπουονανότε να πετυχαίνει δύο γκολ (35’ πεν., 44’), η ΑΕΚ κέρδισε με ανατροπή (3-1) τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ και πήρε τη δεύτερη νίκη της σεζόν. Προηγήθηκαν με Ακόστα (19’) οι φιλοξενούμενοι, που τελείωσαν το ματς με εννέα, ο Βάργκας το 3ο γκολ της «Ένωσης» (87’).

Η ΑΕΚ κέρδισε με 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ και επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Ξάνθη (0-0).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε προβάδισμα στο 19ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ του Ακόστα έξω από την μεγάλη περιοχή, ωστόσο ο Μπουονανότε πήρε από το… χέρι την ΑΕΚ και σκοράροντας δύο γκολ, έφερε… τούμπα το ματς.

Στο 34’, ο Αργεντινός άσος κέρδισε πέναλτι με ωραία ατομική ενέργεια και ο ίδιος το μετουσίωσε σε γκολ, φέρνοντας το σκορ στα ίσα. Δέκα λεπτά μετά, ο αστέρας της «Ένωσης» πέρασε τον Τζημόπουλο με τρομερή κοφτή ντρίπλα και ολοκλήρωσε την ανατροπή, πλασάροντας υποδειγματικά τον Βελλίδη!

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ θα μπορούσε να «κλειδώσει» τη νίκη, έχοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Κρισάντους. Στο 49’ ο επιθετικός των γηπεδούχων δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του σε γύρισμα του Γκάλο, ενώ στο 54’ δεν κατάφερε να ευστοχήσει με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Ο ΠΑΣ έμεινε στο ματς και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Φερφελή (68’, 70’) για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Αυτό δεν έγινε και στο 74’ οι Γιαννιώτες έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα, λόγω δεύτερης κίτρινης του Μιχαήλ, σε ανατροπή του Βάργκας.

Στο 78’ ο Τραϊανός Δέλλας έριξε στο ματς τον Μάνταλο, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά το σοβαρό τραυματισμό του και αποθεώθηκε. Μάλιστα δύο λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς, ο Έλληνας μέσος κέρδισε την αποβολή του Τζημόπουλου.

Έχοντας δύο παίκτες περισσότερους, η ΑΕΚ έψαξε ένα 3ο γκολ και είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με πλασέ του Βάργκας (82’) και προβολή του Πλατέλλα (83’), όμως ο Βελλίδης κατάφερε να αποκρούσει.

Ωστόσο στο 87’, ο Αραβίδης έστρωσε στον Βάρκας και αυτός νίκησε τον Έλληνα γκολκίπερ με ωραίο πλασέ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να σκοράρει και ο Μάνταλος, όμως το δυνατό σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.