Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: 5x5 με ανέλπιστο ήρωα η Σίτι, δεύτερη η Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: 5x5 με ανέλπιστο ήρωα η Σίτι, δεύτερη η Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/9/2015 21:04
Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο με γκολ του 18χρονου Ιχεανάτσο στο 90’, πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 στο Λονδίνο και έκανε το 5x5 στο πρωτάθλημα.

Με ήρωα τον 18χρονο Ιχεανάτσο, η Μάντσεστερ Σίτι έφυγε με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας και έκανε το 5x5, χωρίς να δεχτεί ακόμα γκολ.

Οι «πολίτες» μπήκαν δυνατά στο ματς, όμως δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα της Κρίσταλ Πάλας και στο 25’ έχασαν με τραυματισμό τον Σέρχιο Αγκουέρο (τον αντικατέστησε ο Ντε Μπρούιν που έκανε ντεμπούτο και πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση).

Πέντε λεπτά νωρίτερα, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Καμπάιγ και είχαν σημαντική στιγμή με σουτ του Σακό για να πάρουν αυτοί το προβάδισμα.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Νάβας έχασε απίστευτη ευκαιρία, αστοχώντας, σε κενή εστία, μετά από φάση που ξεκίνησε από τα πόδια του Ντε Μπρούιν, ενώ στο 54’ οι «πολίτες» φώναξαν για πέναλτι σε ανατροπή του Νασρί από τον Καμπάιγ.

Οι Λονδρέζοι άντεξαν την πίεση της Σίτι και στο 70’ «άγγιξαν» το γκολ, όμως ο Χαρτ πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε προσπάθεια του Πάντσεον. Στο 89’ ο Γκέιλ δεν κατάφερε να σκοράρει με προβολή, χάνοντας ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για την Πάλας και ένα λεπτό μετά ήρθε το σοκ για την ομάδα του Άλαν Πάρντιου.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έριξε στο 89’ τον 18χρονο Ιχεανάτσο και ο Νιγηριανός λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πέτυχε με προβολή το 1-0, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα!

Νέα νίκη και 2η θέση για Άρσεναλ


Πρέμιερ Λιγκ: 5x5 με ανέλπιστο ήρωα η Σίτι, δεύτερη η Άρσεναλ
Λίγα χιλιόμετρα πιο βόρεια από το «Σέλχαστ Παρκ», η Άρσεναλ, κέρδισε με 2-0 την Στόουκ στο «Έμιρειτς» και βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Σίτι.

Το σκορ ήταν φτωχό για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, αφού οι «κανονιέρηδες» δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν με το… καλημέρα τις άγριες διαθέσεις τους και είχαν δύο δοκάρια σε προσπάθειες του Αλέξις (5’, 7’). Στο 24’ ο Κοσιελνί απείλησε με μακρινό σουτ και εφτά λεπτά μετά ο Γουόλκοτ «έγραψε» το 1-0 με ωραίο πλασέ στην κίνηση, σκοράροντας για 11η φορά στις 11 τελευταίες που έχει ξεκινήσει βασικός.

Η Άρσεναλ είχε την πλήρη υπεροχή, ο Τσεχ ήταν θεατής σχεδόν σ’ όλη τη διάρκεια του ματς, και το τελικό 2-0 ήρθε στο 85’ με κεφαλιά του Ζιρού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.