Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: 4x4 η Ντόρτμουντ, σοκ για Λεβερκούζεν

Μπουντεσλίγκα: 4x4 η Ντόρτμουντ, σοκ για Λεβερκούζεν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/9/2015 19:38
Η Ντόρτμουντ κέρδισε με 4-2 στο Ανόβερο και έκανε το 4x4 στο φετινό πρωτάθλημα, παραμένοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος μαζί με την Μπάγερν.

Συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα η Ντόρτμουντ! Οι Βεστφαλοί κέρδισαν με 4-2 το Ανόβερο στην ομώνυμη πόλη και έκαναν το «4 στα 4» στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τα 34 (!) γκολ σε 9 επίσημα παιχνίδια.

Οι Βεστφαλοί ξεκίνησαν δυνατά και προσπάθησαν να πάρουν το προβάδισμα, όμως στο 18’ ο Σόμπιχ σκόραρε για το Ανόβερο κόντρα στη ροή του αγώνα. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ προσπάθησε να απαντήσει και στο 34’ ο Φελίπε έκανε πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Ομπαμεγιάνγκ, κάνοντας το 1-1.

Ο Μχιταριάν ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 44’ με ωραίο σουτ, όμως το Ανόβερο μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και ισοφάρισε στο 53’ με τον Σόμπιχ, έπειτα από λάθος του Χούμελς. Η Ντόρτμουντ ανέβασε ρυθμό και στο 67’ κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα χάρη σε αυτογκόλ του Φελίπε, ο οποίος ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής του ματς για το Ανόβερο.

Μάλιστα, στο 84’ ο Βραζιλιάνος αμυντικός έκανε δεύτερο πέναλτι και ο Ομπαμεγινάγκ διαμόρφωσε το τελικό 4-2 από την άσπρη βούλα, «κλειδώνοντας» τη νίκη για την ομάδα του Τούχελ.

Ήττα η Λεβερκούζεν, γκέλα η Βόλφσμπουργκ


Μπουντεσλίγκα: 4x4 η Ντόρτμουντ, σοκ για Λεβερκούζεν
Σπουδαία νίκη για τη νεοφώτιστη Ντάρμσταντ, η οποία έφυγε με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Λεβερκούζεν.

Οι «ασπιρίνες», έχοντας βασικό τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 8ο λεπτό από κεφαλιά του Σουλού και δεν κατάφεραν ποτέ να απαντήσουν.

Οι γηπεδούχοι είχαν κλασικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, με κορυφαία την κεφαλιά του Παπαδόπουλου το 70’, όμως η Ντάρμσταντ κράτησε το 1-0 και έφυγε με σπουδαία νίκη από την «Μπάι Αρίνα».

Από την άλλη, βαθμολογική απώλεια γνώρισε η Βόλφσμπουργκ, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Ίνγολσταντ και βρίσκεται στο -4 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Τέλος, η Στουτγκάρδη ηττήθηκε με 2-1 στο Βερολίνο από την Χέρτα και έμειναν στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς βαθμό. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έκανε ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια της Στουτγκάρδης αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει έστω το βαθμό της ισοπαλίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.