Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πρώτη νίκη με τριάρα για ΠΑΟΚ, στο ντεμπούτο του Μπερμπάτοφ

Σούπερ Λιγκ: Πρώτη νίκη με τριάρα για ΠΑΟΚ, στο ντεμπούτο του Μπερμπάτοφ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/9/2015 20:14
Με τον Κλαόυς να σκοράρει στην επιστροφή του (17’) και τους Μακ (25’) – Τζιόλη (55’) να τον ακολουθούν στο σκοράρισμα, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0 στην Βέροια και πήρε την πρώτη του νίκη στην Σούπερ Λιγκ. Ντεμπούτο και αποθέωση για Μπερμπάτοφ.

Εμφατική ήταν η πρώτη νίκη του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Ο «δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε με 3-0 την Βέροια στην Ημαθία και πήρε το πρώτο του «τρίποντο» στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του και έκανε εξαιρετικό comeback, αφού στο 17’ κατάφερε να σκοράρει με δυνατό σουτ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ μετά από τον Μάρτιο.

Οχτώ λεπτά μετά, η ομάδα του Τούντορ διπλασίασε το προβάδισμα της με τον Μακ, ο οποίος «έγραψε» το 2-0 μετά από εξαιρετική ενέργεια του Πέλκα. Οι δύο άσοι συνεργάστηκαν ξανά στο 32’, όμως αυτή τη φορά ο Καντιμοίρης απόκρουσε το κοντινό πλασέ του Σλοβάκου.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια μπήκε δυνατά και είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να επιστρέψει στο ματς. Στο 48’ ο Όλσεν πραγματοποίησε πολύ καλή επέμβαση σε κοντινή κεφαλιά του Κόλα και ένα λεπτό μετά, ο Ναζλίδης σημάδεψε το δοκάρι του ΠΑΟΚ.

Στο 51’ ο Κόλα απείλησε ξανά με κεφαλιά, όμως τέσσερα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν 3ο γκολ και «κλείδωσαν» τη νίκη. Μετά από αναστάτωση στην άμυνα της Βέροιας σε εκτέλεση κόρνερ, ο Τζιόλης έπιασε το δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι και «έγραψε» το 3-0, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Αμέσως, ο Τούντορ φώναξε τον Μπερμπάτοφ, ο οποίος μπήκε στο 58’ στη θέση του Αθανασιάδη και αποθεώθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ που έδωσε βροντερό παρών στις κερκίδες του γηπέδου της Βέροιας. Στη συνέχεια, οι Θεσσαλονικείς έκαναν συντήρηση δυνάμεων και το 3-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.