Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανανέωσε με Γιουνάιτεντ ο Ντε Χέα

Ανανέωσε με Γιουνάιτεντ ο Ντε Χέα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/9/2015 14:35
Ολική ανατροπή στην υπόθεση του Νταβίντ Ντε Χέα! Ο Ισπανός γκολκίπερ υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο, και δήλωσε χαρούμενος που θα παραμείνει στο «Όλντ Τράφορντ».

Λίγες ημέρες μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στην Ρεάλ, ο Νταβίντ Ντε Χέα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ο Ισπανός γκολκίπερ έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους των «κόκκινων διαβόλων» και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν!

Το βράδυ της Τετάρτης (9/9) ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ ξεκαθάρισε ότι η «βασίλισσα» δεν είναι διατεθειμένη να κινηθεί τον Ιανουάριο για την αγορά του 24χρονου και πλέον η ομάδα της Μαδρίτης δεν θα μπορέσει να τον αποκτήσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι.

«Είμαι χαρούμενος που ξεκινάω αυτό το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πάντα απολάμβανα να παίζω με αυτούς τους σπουδαίους παίκτες μπροστά στο φανταστικό κοινό μας», δήλωσε ο Νταβίντ Ντε Χέα, ο οποίος ενδέχεται να πάρει φανέλα βασικού στο αυριανό ντέρμπι με την Λίβερπουλ στο «Όλντ Τράφορντ».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.