Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλήγμα με Κουρτουά στην Τσέλσι

Πλήγμα με Κουρτουά στην Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/9/2015 14:23
Εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες θα μείνει ο Τιμπό Κουρτουά, καθώς ο Βέλγος γκολκίπερ τραυματίστηκε στο γόνατο στην προπόνηση της Τσέλσι και θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου!

Πλήγμα με Κουρτουά στην Τσέλσι, καθώς ο Ζοζέ Μουρίνιο θα στερηθεί για αρκετό διάστημα τις υπηρεσίες του Βέλγου πορτιέρο. Ο βασικός τερματοφύλακας των «μπλε» τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο στη σημερινή προπόνηση των Λονδρέζων και θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, όπως επιβεβαίωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο:

«Ο Κουρτουά τραυματίστηκε στην προπόνηση. Χρειάζεται εγχείρηση στο δεξί γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός. Σύμφωνα πάντως με τα αγγλικά Μέσα, ο Βέλγος γκολκίπερ θα μείνει στα… πιτς για τουλάχιστον 2 μήνες.

Αντικαταστάτης του θα είναι ο Άσμιρ Μπέγκοβιτς. Ο Βόσνιος πορτιέρο είχε πάρει φανέλα βασικού στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι, λόγω τιμωρίας του Κουρτουά, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, παρά την ήττα της ομάδας του.

Παράλληλα, ο Μουρίνιο επιβεβαίωσε ότι ο Όσκαρ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και δεν θα ενισχύσει την Τσέλσι στο αυριανό παιχνίδι με την Έβερτον. Ωστόσο ο Βραζιλιάνος έχει ελπίδες να επιστρέψει στο ματς της Τετάρτης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.