Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Θεσσαλονίκη Κόκε και Ραούλ Μπράβο

Στη Θεσσαλονίκη Κόκε και Ραούλ Μπράβο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/9/2015 21:03
Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη βρίσκονται από το απόγευμα της Πέμπτης οι Σέρχιο Κόκε και Ραούλ Μπράβο, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα των «κίτρινων» υπό τη διοίκηση του Θοδωρή Καρυπίδη.

Σημαντική ενίσχυση για τον Άρη, καθώς οι Σέρχιο Κόκε και Ραούλ Μπράβο βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να υπογράψουν στους «κίτρινους».

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, οι δύο Ισπανοί θα ενσωματωθούν στον Άρη και θα αποτελέσουν τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα των «κίτρινων», υπό την διοίκηση του Θοδωρή Καρυπίδη.

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, ο Νίκος Αναστόπουλος είναι επικρατέστερος αυτή τη στιγμή για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ανακοίνωσε πέντε παίκτες


Λίγες ώρες μετά, ο Άρης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ραούλ Μπράβο, αλλά και τους Ανδρέα Τάτο, Χαβιέρ Τζινάρ, Χαράλαμπο Παυλίδη και Νίκο Τσουμάνη.

Παράλληλα οι Καλογέρης Αλέξανδρος, Γεωργιάδης Νίκος, Λιόνης Μιλτιάδης–Άγγελος και Σαμαράς Δημήτρης ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τους «κίτρινους».

«Από το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του Α.Σ. ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης ανακοινώνονται τα εξής:

Η νέα Διοίκηση έχει έλθει σε προφορική συμφωνία τόσο με προπονητή όσο και με γενικό αρχηγό του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, ενώ αύριο αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι όροι ώστε να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Σε ό,τι αφορά το έμψυχο δυναμικό, μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με την ομάδα μας οι ποδοσφαιριστές Καλογέρης Αλέξανδρος, Γεωργιάδης Νίκος, Λιόνης Μιλτιάδης–Άγγελος και Σαμαράς Δημήτρης.

Ταυτόχρονα, οι ποδοσφαιριστές Raul Bravo, Xavier Ginard, Παυλίδης Χαράλαμπος, Τάτος Ανδρέας και Τσουμάνης Νίκος έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία με τη νέα Διοίκηση και θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον ΑΡΗ
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.