Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Κορυφή η Ισπανία, ελπίζει η Ουκρανία

Προκριματικά Euro: Κορυφή η Ισπανία, ελπίζει η Ουκρανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/9/2015 01:32
Η Ισπανία κέρδισε με 2-0 την Σλοβακία στο Οβιέδο και συγκατοικεί πλέον μαζί της στην κορυφή του 3ου ομίλου. Στο -3 από την πρώτη θέση η Ουκρανία, η οποία κέρδισε με 3-1 την Λευκορωσία.

Στην κορυφή του 3ου ομίλου «σκαρφάλωσε» η Ισπανία μετά τη νίκη της με 2-0 απέναντι στην Σλοβακία. Οι «φούριας ρόχας» έσπασαν το νικηφόρο σερί 9 αγώνων (επίσημα και φιλικά) των Σλοβάκων και συγκατοικούν πλέον μαζί τους στην πρώτη θέση με 18 βαθμούς.

Ο Ζόρντι Άλμπα άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό μετά από εξαιρετική ασίστ του Νταβίντ Σίλβα, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 31’ ο Ινιέστα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Ντιέγκο Κόστα.

Η Σλοβακία δεν κατάφερε να αντιδράσει και την Τρίτη (8/9) θα υποδεχτεί την Ουκρανία με στόχο να «κλειδώσει» την απευθείας πρόκριση. Φανέλα βασικού πήρε ο Μακ, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, ενώ στο 74’ πέρασε στο ματς ο Σάμπο.

Ελπίζει για απευθείας πρόκριση η Ουκρανία, ιστορική νίκη για Λουξεμβούργο


Προκριματικά Euro: Κορυφή η Ισπανία, ελπίζει η Ουκρανία
Η Ουκρανία κέρδισε με 3-1 την Λευκορωσία στο Λβιβ και μείωσε στο -3 τη διαφορά της από την πρώτη θέση, στην οποία ισοβαθμούν Ισπανία και Σλοβακία.

Κράβετς (5’), Γιαρμολένκο (30’) και Κονοπλιάνκα (40’ πεν.) πέτυχαν τα γκολ για τους Ουκρανούς που την Τρίτη (8/9) θα διεκδικήσουν τη νίκη κόντρα στην Σλοβακία ώστε να μπουν για τα καλά στο κόλπο της απευθείας πρόκριση.

Από την άλλη, το Λουξεμβούργο κέρδισε με 1-0 τα Σκόπια στην έδρα του και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη μετά τον Σεπτέμβριο του 2013. Το γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Τιλ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, χαρίζοντας τη σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

H βαθμολογία του 3ου ομίλου:


1.Ισπανία 18
2.Σλοβενία 18
3.Ουκρανία 15
4.Λευκορωσία 4
5.Λουξεμβούργο 4
6.Σκόπια 3

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.