Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Βρείτε αντίπαλο στην Παρί! (video)

Σαμπιονά: Βρείτε αντίπαλο στην Παρί! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/8/2015 00:41
Με τον Καβάνι να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Ντι Μαρία να βγάζει απίστευτη ασίστ στο ντεμπούτο του, η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με 3-0 την Μονακό στο Πριγκιπάτο και έκανε το 4x4 στο Σαμπιονά. 12 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και μηδέν παθητικό μετά από τέσσερις αγωνιστικές για την ομάδα του Μπλαν.

Ασταμάτητη είναι η Παρί Σεν Ζερμέν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Οι Παριζιάνοι πήραν εμφατική νίκη με 3-0 στην έδρα της Μονακό και είναι οι μοναδικοί με το απόλυτο στην Γαλλία.

Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ προτίμησε να δώσει χώρο στην Παρί με στόχο να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Οι πρωταθλητές Γαλλίας είχαν ευκαιρίες για να προηγηθούν στο πρώτο μέρος και τα κατάφεραν στην επανάληψη, όταν στο 57’ ο Καβάνι «έγραψε» το 1-0 με εξαιρετική κεφαλιά, ύστερα από γύρισμα του Ματουιντί.

Ο Ουρουγουανός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 73’ μετά από ωραία πάσα του Ιμπραίμοβιτς και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 83’ ο Λαβέτσι, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα. Ο Αργεντινός βγήκε σε τετ-α-τετ με τον Σούμπασιτς μετά από απίστευτη πάσα του Ντι Μαρία και πέτυχε το 3ο γκολ της ομάδας του.

Τα γκολ:




Η τρομερή ασίστ του Ντι Μαρία:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.