Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Ντροπιαστικός αποκλεισμός

Γιουρόπα Λιγκ: Ντροπιαστικός αποκλεισμός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/8/2015 22:58
Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 2-2 με την Καμπάλα στη Λεωφόρο και αποκλείστηκε από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, γράφοντας μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία του! Και τα δύο γκολ των Αζέρων πέτυχε ο Ντοντό (6’. 60’), εκμεταλλευόμενος την τραγική άμυνα των «πρασίνων».

Έναν από τους πιο ντροπιαστικούς αποκλεισμούς της ιστορίας του γνώρισε ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» πλήρωσαν τα τραγικά λάθη στην άμυνα και ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την Καμπάλα στην Λεωφόρο, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός Ευρώπης από μία άσημη ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν!

Ποιος να φαντάζονταν τέτοια εξέλιξη όταν στο 3ο λεπτό ο Νίνης σημάδευε το αριστερό δοκάρι των Αζέρων; Οι «πράσινοι» πλήρωσαν για ακόμα ένα παιχνίδι τα αμυντικά λάθη και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το… καλημέρα. Στο 6’ ο Ντοντό ξέφυγε από τον Πράνιτς και με κεφαλιά, άνοιξε το σκορ για την Καμπάλα, «παγώνοντας» τη Λεωφόρο.

Η ομάδα του Αναστασίου χρειάζονταν δύο γκολ και κατάφερε να φτάσει στα μισά της διαδρομής στο 34’, όταν ο Μπεργκ βρέθηκε μόνος του την μικρή περιοχή και με δυνατό σουτ, «έγραψε» το 1-1.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο, χωρίς να δημιουργήσει άλλη κλασική ευκαιρία, ωστόσο θα μπορούσε να σκοράρει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν ο Βέρντινταμπ σημάδεψε το δοκάρι της ομάδας του με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Νίνη.

Παρότι, οι «πράσινοι» χρειάζονταν γκολ, οι παίκτες του Αναστασίου δεν μπήκαν το ίδιο δυνατά στην επανάληψη. Ο χρόνος κυλούσε εις βάρος του Παναθηναϊκού και στο 60’ ο Ντοντό «πάγωσε» ξανά τη Λεωφόρο, κάνοντας το 2-1 για την Καμπάλα. Ο Ταυλαρίδης τραβήχτηκε στα πλάγια αφήνοντας τον Σάντσεθ με δύο παίκτες και ο Ντοντό νίκησε τον Στιλ από κοντά.

Οι πρώτες αποδοκιμασίες άρχισαν στο 64’ όταν η Καμπάλα έφτασε κοντά σε 3ο γκολ με σουτ του Ζετς, το οποίο μπλόκαρε ο Στιλ. Ο Αναστασίου έριξε στο ματς τους Πέτριτς και Κλωναρίδη, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα ευκαιρία στο 75’ με άστοχο πλασέ του Αντόνοφ.

Το γκολ για τον Παναθηναϊκό ήρθε τελικά στο 78’ όταν μετά από φάουλ του Νάνο, η μπάλα χτύπησε στο τείχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Μπεζοτόσνι! Οι «πράσινοι» ήθελαν άλλο ένα γκολ και είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 88’, όταν ο Πέτριτς έβγαλε τετ-α-τετ τον Μπεργκ, αλλά αυτός αστόχησε στο τετ-α-τετ. Το 2-2 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Παναθηναϊκός εκτός Ευρώπης πριν καν έρθει ο Σεπτέμβρης!

Ντου και αποδοκιμασίες στο φινάλε


Έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο στο φινάλε ενώ τα πράγματα πήγαν να ξεφύγουν, όταν μερίδα οπαδών μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ζήτησε το λόγο από τους παίκτες του Παναθηναϊκού! Μάλιστα κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά και τα… έψαλλαν σε Λαγό, Νάνο, Ζέκα και Σάντσεθ, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι οπαδοί χτύπησαν τον Ισπανό στόπερ.

Από τις αποδοκιμασίες δεν γλίτωσε ο Γιάννης Αναστασίου αλλά ούτε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος τα… άκουσε από τον κόσμο όταν σηκώθηκε από τη θέση του για να κατέβει στα αποδυτήρια.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.