Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρεμιέρα με Μπάγερν στο Φάληρο

Πρεμιέρα με Μπάγερν στο Φάληρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/8/2015 21:31
Απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός. «Κολλητά» τα ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και αυλαία (ξανά) με Άρσεναλ στο Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την Μπάγερν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως έγινε γνωστό από το πρόγραμμα των ομάδων, το οποίο δημοσιεύτηκε λίγες ώρες μετά την κλήρωση των ομίλων.

Το παιχνίδι με τους Βαυαρούς για την πρώτη αγωνιστική θα γίνει την Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσουν την Άρσεναλ. Ακολουθούν τα δύο κομβικά παιχνίδια με Ντιναμό Ζάγκρεμπ (το πρώτο στην Κροατία) όπου θα κρίνουν το μέλλον της ομάδας στην Ευρώπη.

Την 5η αγωνιστική, ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στο Μόναχο για το δεύτερο ματς με την Μπάγερν και η αυλαία θα πέσει στις 9 Δεκεμβρίου, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν την Άρσεναλ, όπως και τις τρεις προηγούμενες φορές όπου οι δύο ομάδες διασταύρωσαν τα ξίφη τους στους ομίλους.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:


Τετάρτη 16/9: Ολυμπιακός - Μπάγερν

Τρίτη 29/9: Άρσεναλ - Ολυμπιακός

Τρίτη 20/10: Ντίναμο Ζάγκρεμπ - Ολυμπιακός

Τετάρτη 4/11: Ολυμπιακός - Ντίναμο Ζάγκρεμπ

Τρίτη 24/11: Μπάγερν - Ολυμπιακός

Τετάρτη 9/12: Ολυμπιακός - Άρσεναλ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.