Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Μπάγερν, Άρσεναλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Ολυμπιακός

Με Μπάγερν, Άρσεναλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/8/2015 19:38
Στον 6ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με Μπάγερν, Άρσεναλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ κληρώθηκε ο Ολυμπιακός. Δείτε αναλυτικά όλους τους ομίλους της διοργάνωσης.

Η κλήρωση των ομίλων του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (28/8) και ο Ολυμπιακός θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή στην προσπάθεια του να προκριθεί στους «16» της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» κληρώθηκαν στον 6ο όμιλο μαζί με Μπάγερν, Άρσεναλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ και όπως καταλαβαίνει κανείς, το έργο των πρωταθλητών Ελλάδας για την πρόκριση στην επόμενη φάσης της διοργάνωσης είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Με την Άρσεναλ, ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος για 4η φορά σε φάση ομίλων τα τελευταία έξι χρόνια! Αντίθετα, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Μπάγερν για 2η φορά στην ιστορία τους και πρώτη μετά το μακρινό 1981, όπου οι Πειραιώτες είχαν γνωρίσει δύο ήττες με 4-2 εντός και 3-0 εκτός.

Από την άλλη, στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα επιστρέψει ο Πάουλο Μασάντο, καθώς ο Πορτογάλος μέσος αγωνίζεται στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπως και ο πρώην αμυντικός των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, Γκόρντον Σίλντεφελντ. Ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει την κροατική ομάδα στους ομίλους της σεζόν 1998-99, όταν είχε προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ:


1ος όμιλος: Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ, Σαχτάρ, Μάλμε

2ος όμιλος: Αιντχόβεν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Βόλφσμπουργκ

3ος όμιλος: Μπενφίκα, Ατλέτικο, Γαλατασαράι, Αστάνα

4ος όμιλος: Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλλη, Γκλάντμπαχ

5ος όμιλος: Μπαρτσελόνα, Λεβερκούζεν, Ρόμα, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ

6ος όμιλος: Μπάγερν, Άρσεναλ, Ολυμπιακός, Ντιναμό Ζάγκρεμπ

7ος όμιλος: Τσέλσι, Πόρτο, Ντιναμό Κιέβου, Μακάμπι Τελ Αβίβ

8ος όμιλος: Ζενίτ, Βαλένθια, Λιόν, Γάνδη

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.