Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Μήτρογλου άνοιξε το δρόμο για την Μπενφίκα (video)

Ο Μήτρογλου άνοιξε το δρόμο για την Μπενφίκα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/8/2015 00:29
Με τον Μήτρογλου να ξεκινάει για πρώτη φορά βασικός με τη φανέλα της Μπενφίκα και να βρίσκει δίχτυα, οι «αετοί» κέρδισαν με 4-0 την Εστορίλ στη Λισαβόνα και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μπενφίκα σημείωσε ο Κώστας Μήτρογλου στη νίκη της ομάδας του με 4-0 απέναντι στην Εστορίλ για την 1η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας επιθετικός πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού και έδωσε τη λύση για την ομάδα του Ρουί Βιτόρια, ανοίγοντας το σκορ στο 74’ με ωραία κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Τη σκυτάλη από τον Μήτρογλου πήρε ο Ζόνας, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών (78’ πεν., 81’), «κλειδώνοντας» τη νίκη για τους γηπεδούχους. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 89’ ο Νελσίνιο, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα.

Κατέρρευσε μετά το πρώτο γκολ η Εστορίλ, η οποία στάθηκε πολύ καλά στο «Ντα Λουζ» και είχε κάποιες καλές στιγμές για να προηγηθεί στο σκορ.

Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Σεμπά, που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Μάλιστα, αν ήταν πιο προσεκτικός στο τελείωμα, θα μπορούσε να βρει δίχτυα στο φινάλε του πρώτου μέρους, όπως και στο ξεκίνημα της επανάληψης, όπου είδε τον Ζούλιο Σέζαρ να πραγματοποιεί εξαιρετική απόκρουση, κρατώντας το μηδέν.

Όλα τα γκολ:




Το γκολ του Μήτρογλου:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.