Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Αγχωτική νίκη για Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Αγχωτική νίκη για Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/8/2015 17:28
Έστω και δύσκολα, η Άρσεναλ επιβλήθηκε 2-1 της Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ» και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα χάρη σε αυτογκόλ του Ντιλέινι στο 55’. Προηγήθηκαν τα όμορφα γκολ των Ζιρού (16’) και Γουόρντ (28’).

Η Άρσεναλ τα βρήκε σκούρα απέναντι στη μαχητική Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο κατάφερε να φύγει με τη νίκη (2-1) από το «Σέλχαρστ Παρκ» και να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ζιρού με ωραίο γυριστό (16’) και Ντιλέινι (55’ αυτ.) πέτυχαν τα δύο γκολ για τους «κανονιέρηδες», οι οποίοι εμφανίστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας απέναντι στην Γουέστ Χαμ, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουν μια άνετη νίκη.

Η Κρίσταλ Πάλας κατάφερε να ισοφαρίσει στο 28’ με ωραίο σουτ του Γουόρντ και στο 48’ είχε δοκάρι με τον Γουίκαμ για να ολοκληρώσει την ανατροπή. Μάλιστα στα τελευταία λεπτά οι «αετοί» πίεσαν ασφυχτικά την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ και είχαν ευκαιρίες για το 2-2.

Οι «κανονιέρηδες» προβλημάτισαν στο ανασταλτικό κομμάτι και οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες με κοντινές κεφαλιές των Ματς (87’) και Γουόρντ (89’), ενώ ο Λι βρέθηκε σε θέση βολής στο 88’, ωστόσο αντί να σουτάρει προτίμησε να κάνει ντρίπλα και έχασε τη μπάλα. Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Άρσεναλ διατήρησε την παράδοση που την θέλει να μην χάνει στα πρώτα δύο παιχνίδια της σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.