Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ: Και στο τέλος κερδίζει η Μπαρτσελόνα!

Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ: Και στο τέλος κερδίζει η Μπαρτσελόνα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/8/2015 00:21
Σε έναν συγκλονιστικό τελικό για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, η Σεβίλλη βρέθηκε να χάνει με 4-1 από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο κατάφερε να ισοφαρίσει σε 4-4 οδηγώντας το παιχνίδι στην παράταση, όμως εκεί οι «μπλαουγκράνα» πήραν τη νίκη με 5-4 χάρη σε γκολ του φευγάτου Πέδρο!

Σε ένα παιχνίδι… διαφήμιση του ποδοσφαίρου, Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη ήρθαν ισόπαλες 4-4 μετά από 90 λεπτά για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, ωστόσο οι Καταλανοί πήραν το τρόπαιο στην παράταση με 5-4 χάρη σε γκολ του Πέδρο, ο οποίος πριν το παιχνίδι ζήτησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο!

Και τι δεν είχε το ματς! Εννέα γκολ, τα τρία από φάουλ (!) και συγκλονιστική εξέλιξη, με τη Σεβίλλη να επιστρέψει από την… κόλαση του 1-4 και να οδηγεί το παιχνίδι στον έξτρα χρόνο. Μάλιστα στο φινάλε οι Ανδαλουσιανοί έχασαν δύο ανεπανάληπτες ευκαιρίες για να στείλουν το παιχνίδι στα πέναλτι!

Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ: Και στο τέλος κερδίζει η Μπαρτσελόνα!
Η κάτοχος του Γιουρόπα Λιγκ πήρε το προβάδισμα στο 3ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπανέγα (3’), ανοίγοντας από νωρίς τον χορό των γκολ. Η Μπαρτσελόνα πλήρωσε με το… ίδιο νόμισμα την αντίπαλο της, καθώς ο Μέσι με δύο απευθείας φάουλ στο 7’ και στο 15’ έφερε… τούμπα το ματς, «γράφοντας» το 2-1!

Ραφίνια (44’) και Σουάρες (52’) ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-1, ωστόσο το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει! Η Σεβίλλη δεν πέταξε λευκή πετσέτα και με τέρματα των Ρέγιες (57’), Γκαμέιρο (72’ πεν.) και Κονοπλιάνκα (81’) ισοφάρισε σε 4-4, στέλνοντας τον τελικό στην παράταση.

Εκεί, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να σκοράρει με γκολ του Πέδρο (115’), διαμορφώνοντας το τελικό 5-4, αφού η Σεβίλλη δεν κατάφερε να σκοράρει ξανά, έχοντας δύο τεράστιες χαμένες ευκαιρίες με Κόκε (118’) και Ραμί (120+1’) για να οδηγήσει το ματς στα πέναλτι.

Με τη νίκη της, η Μπαρτσελόνα έφτασε τα πέντε τρόπαια στο θεσμό και έπιασε την Μίλαν στην πρώτη θέση με τις περισσότερες κατακτήσεις. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Λίβερπουλ με τρία τρόπαια, ενώ με δύο ακολουθούν οι Ρεάλ, Άγιαξ, Άντερλεχτ, Γιουβέντους, Βαλένθια και Ατλέτικο.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ντάνι Άλβες, Μαστσεράνο (Πέδρο 94'), Ματιέ, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα (Ρομπέρτο 63'), Ραφίνια (Μπάρτρα 78'), Σουάρες, Μέσι.

Σεβίλλη: Μπέτο, Τρεμουλινάς, Ράμι, Κόκε, Κρικόβιακ, Κρον-Ντέλι, Ιμπόρα (Μαριάνο 80'), Ρέγες (Κονοπλιάνκα 67'), Μπανέγα, Βιτόλο, Γκαμεϊρό (Ιμόμπιλε 79').


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.