Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αδικαιολογήτως απών από την προπόνηση της ΑΕΚ ο Τζεμπούρ

Αδικαιολογήτως απών από την προπόνηση της ΑΕΚ ο Τζεμπούρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/8/2015 14:35
Ο Ραφίκ Τζεμπούρ δεν εμφανίστηκε στα Σπάτα το πρωί της Τετάρτης (12/8) και μάλιστα δεν είχε ενημερώσει κανέναν για την απουσία του. «Δεν ήξερα ότι είχαμε προπόνηση», τόνισε!

Θέμα με Ραφίκ Τζεμπούρ προκύπτει στην ΑΕΚ. Ο Αλγερινός επιθετικός δεν έδωσε το «παρών» στην πρωινή προπόνηση της «Ένωσης» στα Σπάτα και μάλιστα δεν είχε ενημερώσει τους ανθρώπους της ομάδας για την απουσία του.

Ο Τζεμπούρ βρίσκονταν στο σπίτι του και μετά από αρκετά τηλεφωνήματα, πήγε στα Σπάτα, όπου έκανε ατομικό πρόγραμμα μετά από εντολή του Τραϊανού Δέλλα.

Ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε με τον ΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε ότι όλα είναι μια παρεξήγηση και ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ότι η προπόνηση της Τετάρτης ήταν προγραμματισμένη για το πρωί!

Πλέον, ο Τζεμπούρ θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για την απουσία του και η διοίκηση θα αποφασίσει για το αν θα τιμωρήσει τον Αλγερινό επιθετικό.

Υπενθυμίζεται ότι πριν δύο εβδομάδες, ο «τρομοκράτης» υπέπεσε σε άλλο πειθαρχικό παράπτωμα, καθώς είχε κλωτσήσει παίκτη της Ανόρθωσης σε φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων. Μάλιστα, το νέο ατόπημα του πιθανότατα συνδέεται με τη δυσαρέσκεια που υπήρχε απ’ την πλευρά του για τις αποδοκιμασίες που άκουσε στο φιλικό με τη Σεβίλλη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.