Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και άλλος τίτλος για την Ρίβερ! (video)

Και άλλος τίτλος για την Ρίβερ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/8/2015 19:17
Η Ρίβερ Πλέιτ κέρδισε με 3-0 την Γκάμπα Οσάκα στην Ιαπωνία και κατέκτησε το Κόπα Σουρούγκα Μπανκ (!), τίτλος που αποδίδεται στον νικητή του ετήσιου τελικού μεταξύ των νικητών του Κόπα Σουνταμερικάνα και του Λιγκ Καπ Ιαπωνίας!

Λίγες μόλις ημέρες μετά την κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες, η Ρίβερ Πλέιτ κατέκτησε ακόμα έναν διεθνή τίτλο, έστω και αν ο συγκεκριμένος δεν έχει την παραμικρή βαρύτητα! Οι «μιγιονάριος» κέρδισαν με 3-0 την Γκάμπα Οσάκα στην Ιαπωνία και κατέκτησαν το Κόπα Σουρούγκα Μπανκ...

Το παιχνίδι που έβαλε και ο ΟΠΑΠ στο κουπόνι του, πρόκειται ουσιαστικά για ένα παιχνίδι Σούπερ Καπ μεταξύ των νικητών του Κόπα Σουνταμερικάνα και του Λιγκ Καπ Ιαπωνίας!

Ο επίσημος αυτός αγώνας, που έχει πάρει την επωνυμία από την ομώνυμη τράπεζα-χορηγό, διεξάγεται ανελλιπώς από το 2008, με πρώτη νικήτρια την Αρσενάλ Σαραντί.

Η Ρίβερ πήρε τη νίκη χάρη στα γκολ των Σάντσες (8’ πεν.), Μερκάδο (31’) και Μαρτίνεθ (61’) και έγινε η δεύτερη ομάδα από την Αργεντινή, μετά την Αρσενάλ Σαραντί, που κατακτά το συγκεκριμένο τρόπαιο.

Η Ιντερνασιονάλ είναι η 3η ομάδα από τη Λατινική Αμερική που έχει το συγκεκριμένο τίτλο στη συλλογή της, ενώ Λανούς, Ιντεπεντιέντε, Κίτο, Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε και Σάο Πάολο επέστρεψαν με άδεια χέρια από την Ιαπωνία.

Αυτός ήταν ο τέταρτος διεθνής τίτλος των Αργεντινών μέσα σε μια χρονιά, μετά το Σουνταμερικάνα, το Ρεκόπα και το Λιμπερταδόρες ή πέμπτος αν υπολογιστεί και το Σούπερκόπα Γιουροαμερικάνα κόντρα στη κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ, Σεβίλλη, τίτλος που βέβαια δεν αναγνωρίζεται (ακόμα) από την FIFA.

Πλέον, η Ρίβερ θα επιστρέψει στην Ιαπωνία τον Δεκέμβριο, καθώς θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, όπου έχει στόχο να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στον τελικό της διοργάνωσης.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.