Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στη Λιόν ο Βαλμπουενά

Υπέγραψε στη Λιόν ο Βαλμπουενά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/8/2015 20:26
Στο Σαμπιονά επιστρέφει ο Ματιέ Βαλμπουενά, καθώς ο Γάλλος μεσοεπιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Λιόν. «Υπήρχε πρόταση για δανεισμό από την Μαρσέιγ αλλά η Λιόν ήταν η καλύτερη επιλογή», τόνισε.

Σπουδαία μεταγραφή για την Λιόν, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά για τα επόμενα τρία χρόνια.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός άφησε τη Γαλλία μετά από οκτώ χρόνια συνεχούς παρουσίας στη Μαρσέιγ για να μετακομίσει στη Ντινάμο Μόσχας, ωστόσο μετά τη σκληρή τιμωρία της ρωσικής ομάδας από την UEFA, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Οι «λιονέ» ήρθαν σε συμφωνία με την Ντιναμό Μόσχας έναντι του ποσού των 5 εκατ. ευρώ και ο κοντόσωμος βιρτουόζος άσος θα τεθεί αντιμέτωπος με την Μαρσέιγ, η οποία είχε αποσύρει προς τιμήν του τη φανέλα με το Νο28.

«Δεν μετανιώνω που διάλεξα τη Λιόν. Το αντίθετο θα έλεγα.. Πάντα ήμουν επαγγελματίας. Αυτό που έζησα στην Μαρσέιγ ήταν κάτι μοναδικό και κανείς δεν μπορεί να μου το αφαιρέσει. Δεν πιστεύω ότι πλήγωσα κανέναν. Το ότι έπαιξα στην Μαρσέιγ, δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να παίξω σε άλλη ομάδα» δήλωσε ο Βαλμπουενά για την επιλογή του να συνεχίσει στη Λιόν.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Έρχομαι εδώ έχοντας αρκετούς προσωπικούς στόχους. Η Μαρσέιγ ενδιαφέρονταν μόνο για δανεισμό. Η Λιόν ήταν η καλύτερη επιλογή. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα με εξαιρετικούς νεαρούς παίκτες και αυτό έπαιξε το ρόλο του. Επίσης, η Λιόν μου προσφέρει τη δυνατότητα να παίξω ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το Euro 2016 είναι πολύ σημαντικό για μένα και θέλω να βρεθώ στην Εθνική ομάδα», τόνισε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.