Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν παίζει με Τότεναμ ο Ντε Χέα

Δεν παίζει με Τότεναμ ο Ντε Χέα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/8/2015 01:10
Χωρίς τον Νταβίντ Ντε Χέα θα υποδεχτεί την Τότεναμ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» για την πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ, αφού ο Λουίς Φαν Χαάλ θεωρεί ότι ο Ισπανός έχει επηρεαστεί από τη φημολογούμενη μετακίνησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Φωτιά στα σενάρια αποχώρησης του Νταβίντ Ντε Χέα έβαλε η απόφαση του Λουίς Φαν Χαάλ να μην συμπεριλάβει τον Ισπανό γκολκίπερ στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τότεναμ.

Ο Ολλανδός τεχνικός ισχυρίστηκε ότι ο διεθνής πορτιέρο δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από άποψη συγκέντρωσης μετά τα όσα έχουν ακουστεί το φετινό καλοκαίρι με την φημολογούμενη μετακίνησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη θέση του θα πάρει ο Σέρχιο Ρομέρο:

«Δεν θα παίξει. Ένας ποδοσφαιριστής είναι και άνθρωπος. Δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Έχουμε δει τις προπονήσεις του και τα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει. Δεν είναι ο Ντε Χέα της περασμένης σεζόν. Προσπαθεί να δώσει τον καλύτερο του εαυτό, αλλά η κατάσταση είναι δύσκολη. Για το παιχνίδι της πρεμιέρας χρειάζομαι συγκεντρωμένους παίκτες. Αυτή τη στιγμή δεν είναι ικανός για κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Φαν Χαάλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν φαίνεται διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Ντε Χέα στη Ρεάλ χωρίς να αποκτήσει ως αντάλλαγμα τον Σέρχιο Ράμος.

Προ ημερών η «Marca» υποστήριζε ότι ο Ισπανός αμυντικός έχει δώσει τα χέρια με τη «βασίλισσα» για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο νέα ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο διεθνής στόπερ απέρριψε πρόταση της Ρεάλ για συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 8,5 εκατ. ευρώ, ξεκαθαρίζοντας ότι θέλει τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ!

Όλα αυτά δείχνουν ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή είναι πιθανή μια συμφωνία Ρεάλ-Γιουνάιτεντ για την ανταλλαγή των δύο παικτών, κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.