Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έτοιμος για Ζάγκρεμπ!

Έτοιμος για Ζάγκρεμπ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/7/2015 18:59
Έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι με την Λοκομοτίβα έδειξε ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση διαλύοντας με 4-1 την Ντνίπρο στην πρόβα τζενεράλε ενόψει του αγώνα της Πέμπτης στο Ζάγκρεμπ. Λούκας (30’), Χαρίσης (52΄), Μυστακίδης (68’) και Κόστα (87’) οι σκόρερ, μείωσαν στο 90’ οι Ουκρανοί.

Στο τελευταίο φιλικό τεστ πριν το παιχνίδι με την Λοκομοτίβα στο Ζάγκρεμπ, ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και κέρδισε με 4-1 την Ντνίπρο, πετυχαίνοντας τρία γκολ από στημένες φάσεις.

Οι παίκτες του Τούντορ διόρθωσαν αρκετά από τα αμυντικά προβλήματα που παρουσίασαν απέναντι στην Μπόχουμ και κατάφεραν να πάρουν μια ευρεία νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Λούκας (30’), Χαρίσης (52΄), Μυστακίδης (68’) και Κόστα (87’) ήταν οι σκόρερ για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος κυκλοφορούσε ωραία τη μπάλα και δημιουργήσε ευκαιρίες για να πετύχει ακόμα ένα γκολ. Στο 78' ο Τζαβέλας είχε δοκάρι, όμως από δικό του λάθος επέτρεψε στη Ντνίπρο να μειώσει στο 90’ με τον Κάλινιτς.

Το ματς:


Έτοιμος για Ζάγκρεμπ!
Για ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι, ο Ίγκορ Τούντορ παρέταξε την ομάδα του σε διάταξη 3-5-2. Ο Όλσεν ήταν στο τέρμα, Βίτορ, Κόστα και Τζαβέλλας συνέθεσαν την τριάδα στην άμυνα ενώ Τζιόλης, Πέλκας και Κάτσε ήταν οι τρεις κεντρικοί μέσοι. Κίτσιου και Μακ ήταν οι δύο φουλ μπακ και ο Περέιρα με τον Λούκας αποτελούσαν το δίδυμο της επίθεσης.

Ο ΠΑΟΚ είχε καλή κυκλοφορία στο ξεκίνημα και δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στο 9ο λεπτό. Μετά από τακουνάκι του Λούκας, ο Πέλκας πλάσαρε από κοντά, όμως ο Λάστουβκα απόκρουσε με το πόδι, κρατώντας το μηδέν. Τρία λεπτά μετά η Ντνίπρο απάντησε στις ευκαιρίες με άστοχο σουτ του Ροτάν, ενώ στο 19’ είχε νέα καλή στιγμή με πλασέ του Ματέους, όμως ο Όλσεν έπεσε σωστά και έδιωξε.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 31’ με τον Λούκας. Ο Περέιρα εκτέλεσε κόρνερ, ο Τζαβέλλας πήρε τη κεφαλιά και ο Ισπανός άνοιξε το σκορ από κοντά, εκμεταλλευόμενος την αναστάτωση στην άμυνα της Ντνίπρο.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν ακόμα δύο καλές στιγμές με άστοχα σουτ των Μακ (36’) και Κίτσου (42΄), ενώ η Ντνίπρο έφτασε κοντά στο γκολ στο 38’, όμως ο Όλσεν απόκρουσε τη μπάλα μετά από φαλτσαριστή εκτέλεση φάουλ του Ροτάν.

Ο Τούντορ πραγματοποίησε μόλις μια αλλαγή στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ρίχνοντας στο παιχνίδι τον Χαρίση αντί του Τζιόλη. Μάλιστα ο νεοεισελθόντας άσος κατάφερε να σκοράρει στο 52’, «γράφοντας» το 2-0 με όμορφη κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κάτσε.

Στη συνέχεια ο Κροάτης τεχνικός προχώρησε σε περισσότερες αλλαγές, ωστόσο αυτές δεν επηρέασαν το ρυθμό του ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, δεν απειλούνταν και έψαχνε τον τρόπο για να πετύχει τρίτο γκολ.

Στο παιχνίδι πέρασε και ο Μυστακίδης, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο νεαρός επιθετικός μπήκε στο ματς στο 66’ και δύο λεπτά μετά «έγραψε» το 3-0 με εξαιρετική προσπάθεια και τελείωμα. Στο 70’ ο Σαλπιγγίδης ανάγκασε τον Σελίκοφ σε απόκρουση και πέντε λεπτά μετά ο Μυστακίδης κέρδισε την αποβολή του Ουκρανού γκολκίπερ, ο οποίος τελικά έμεινε στο ματς αφού η Ντνίπρο δεν είχε άλλη αλλαγή και οι Θεσσαλονικείς έδειξαν κατανόηση.

Ο ΠΑΟΚ «άγγιξε» το 4ο γκολ στο 79’ έχοντας δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλα, όμως ο «δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να βρει ξανά δίχτυα στο 87’ με κεφαλιά του Ρικάρντο Κόστα. Το μόνο που κατάφερε η Ντνίπρο ήταν να μειώσει στο 90’ με τον Κάλινιτς, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

ΠΑΟΚ: Ολσεν, Κίτσιου (59΄ Σκόνδρας), Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Τζιόλης (46΄ Χαρίσης), Κάτσε (66΄ Μυστακίδης), Λούκας (59΄ Σαλπιγγίδης), Πέλκας, Μακ (59΄ Κοροβέσης), Περέιρα (66΄ Μάρτενς).

Ντνίπρο: Λάστουβκα (31΄ λ.τ. Σελίκοφ), Μάτος, Τσεμπεριάνκο, Ντάγκλας, Γκουέι, Κανκάβα, Σελέζνιοβ, Κάλινιτς, Ματέους, Ροτάν, Μπρούνο Γκάμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.