Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τζέραρντ: «Στέρλινγκ φέρσου σαν άνδρας»

Τζέραρντ: «Στέρλινγκ φέρσου σαν άνδρας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/7/2015 17:50
Θέση για τη συμπεριφορά του Ραχίμ Στέρλινγκ πήρε ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, καλώντας τον 20χρονο να φερθεί σαν άντρας και να πει ξεκάθαρα τι θέλει.

Μπορεί να μην ανήκει πλέον στην αγαπημένη του Λίβερπουλ, ωστόσο ο Στίβεν Τζέραρντ δεν θα μπορούσε να μην παρακολουθεί τις εξελίξεις στο στρατόπεδο των «κόκκινων».

Ο Άγγλος μέσος πήρε θέση χρησιμοποιώντας σκληρά λόγια για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος δεν πήγε στις δύο τελευταίες προπονήσεις λέγοντας πως είναι άρρωστος, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να μην ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην περιοδεία της σε Ασία και Αυστραλία.

«Δεν είμαι χαρούμενος με όλο αυτό που γίνεται και δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχιστεί. Θα πρέπει όλοι να φέρονται ως άνδρες σε αυτές τις καταστάσεις», δήλωσε ο Τζέραρντ και πρόσθεσε:

«Ο Ραχίμ πρέπει να πάει να μιλήσει στους ιδιοκτήτες και τον Μπρένταν Ρότζερς και να τους πει τι θέλει. Δεν χρειάζεται να επικαλείσαι ασθένειες και να αρνείσαι να πας στην περιοδεία. Υπάρχουν εκατομμύρια φίλοι της Λίβερπουλ στον κόσμο που θέλουν να δουν τον Στέρλινγκ με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Επομένως δεν νομίζω πως είναι δίκαιο γι' αυτούς να τον βλέπουν να φέρεται έτσι», δήλωσε ο Τζέραρντ.

Όπως όλα δείχνουν, δύσκολα ο Στέρλινγκ θα παραμείνει στην Λίβερπουλ και τη νέα σεζόν, με την Μάντσεστερ Σίτι να είναι το φαβορί για να αποκτήσει τον Άγγλο επιθετικό. Οι «πολίτες» έχουν ήδη καταθέσει δύο επίσημες προτάσεις, οι οποίες έπεσαν στο κενό, ωστόσο σύμφωνα με το «Sky Sports», η αγγλική ομάδα ετοιμάζεται να επανέλθει με νέα τρίτη πρόταση για τον 20χρονο άσο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.