Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Πρόκριση για Ομόνοια και Απόλλωνα (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Πρόκριση για Ομόνοια και Απόλλωνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/7/2015 23:45
Η Ομόνοια κέρδισε με 2-0 την Ντιναμό Μπατούμι και προκρίθηκε στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει τη Γιαγκελόνια. Στην επόμενη φάση και ο Απόλλων Λεμεσού, ο οποίος κέρδισε με το ίδιο σκορ την Σαξάν και θα αναμετρηθεί με την Τρακάι.

Την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ εξασφάλισε η Ομόνοια. Οι Κύπριοι κέρδισαν με 2-0 την Ντιναμό Μπατούμι στο «ΓΣΠ», ανατρέποντας το 1-0 του πρώτου αγώνα στη Γεωργία.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή από το ξεκίνημα του αγώνα και στο 59’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Σκέμπρι κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Τετουνασβίλι, ο Γκουλόν δεν κατάφερε να ευστοχήσει από την άσπρη βούλα, όμως ο ίδιος πήρε το… ριμπάουντ και «έγραψε» το 1-0.

Δύο λεπτά μετά ο Σκέμπρι πέτυχε δεύτερο γκολ, δίνοντας σκορ πρόκρισης για την ομάδα του. Στα υπόλοιπα λεπτά η Ομόνοια δεν απειλήθηκε από τη Ντιναμό και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση. Εκεί θα αντιμετωπίσει την πολωνική Γιαγκελόνια, η οποία συνέτριψε με 8-0 την λιθουανική Κρουόγια.

Εντυπωσιακό ήταν το ντεμπούτο του Κίλιαν Σέρινταν, ο οποίος είχε μια ασίστ και δύο δοκάρια για να χριστεί σκόρερ.

«Σφράγισε» την πρόκριση ο Απόλλωνας


Γιουρόπα Λιγκ: Πρόκριση για Ομόνοια και Απόλλωνα (video)
Την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο «σφράγισε» ο Απόλλων Λεμεσού. Οι Κύπριοι κέρδισαν με 2-0 την Σαξάν στην Λάρνακα και με συνολικό σκορ 4-0 εξασφάλισαν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Τα πάντα κρίθηκαν από το ξεκίνημα, καθώς ο Απόλλωνας κατάφερε να προκριθεί μόλις στο 2ο λεπτό με γκολ του Στογιάνοβιτς δίνοντάς διαδικαστικό χαρακτήρα στο παιχνίδι.

Οι «γαλάζιοι» δεν συνάντησαν ιδιαίτερο πρόβλημα και στο 61’ πέτυχαν δεύτερο γκολ με τον Φώτη Παπούλη.

Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Απόλλωνας σκέφτεται ήδη το επόμενο παιχνίδι απέναντι στη λιθουανική Τρακάι, η οποία κέρδισε με 4-1 την HB Τόρσαβν στα Ν. Φερόε.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.