Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αθωώθηκε και μένει στην Σούπερ Λιγκ η Βέροια

Αθωώθηκε και μένει στην Σούπερ Λιγκ η Βέροια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/7/2015 17:56
Η Βέροια αθωώθηκε από την Επιτροπή Εφέσων της ΕΠΟ για το φερόμενο ως χειραγωγημένο ματς με τον Ολυμπιακό, κάτι που σημαίνει πως θα συνεχίζει να αγωνίζεται στην Σούπερ Λιγκ.

Αθώα με ψήφους 2-1 έκρινε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τη Βέροια για το φερόμενο ως χειραγωγημένο παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό, που έγινε στις 6 Ιανουαρίου 2013 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ομάδα της Ημαθίας είχε δικαιωθεί σε πρώτο βαθμό, όμως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Καρράς είχε ασκήσει έφεση, με αποτέλεσμα η υπόθεση να πάει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Λεβαδειακός και Απόλλωνας Σμύρνης είχαν κάνει πρόσθετες παρεμβάσεις, ως ΠΑΕ που είχαν έννομο συμφέρον, όμως αυτές απορρίφθηκαν από την Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας.

Έτσι, η Βέροια παραμένει στην Σούπερ Λιγκ, ενώ οι δύο προαναφερθέντες ομάδες περιμένουν πλέον τι θα γίνει με την περίπτωση της Κέρκυρας, η οποία κινδυνεύει με υποβιβασμό μετά την εισήγηση που έκανε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η απόφαση:


«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με τη υπ΄αριθμ. 63/8-7-2015 απόφασή της απορρίπτει ως απαράδεκτη την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ. Διακρατεί και δικάζει κατ΄ουσίαν την υπόθεση ως προς την εγκαλουμένη ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ. Δέχεται κατά πλειοψηφία ότι η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ δεν τέλεσε το διωκόμενο πειθαρχικό αδίκημα.

Απορρίπτει κατά πλειοψηφία την έφεση του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΡΑ κατά 1) της υπ΄αριθμ. 218/19-5-2015 απόφασης της Π.Ε/SUPER LEAGUE, 2) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΝΑΡΗ, γεν. αρχηγού της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, 3) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ, προέδρου ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και 4) της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ως ουσιαστικά αβάσιμη, καθώς επίσης την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.