Η ΕΕΑ εισηγείται την αποβολή της Κέρκυρας!

Η ΕΕΑ εισηγείται την αποβολή της Κέρκυρας!


Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έκανε εισήγηση για τον υποβιβασμό της Κέρκυρας καθώς θεωρεί ότι η μεταβίβαση των μετοχών της είναι εικονική.

Αποδεκτή έγινε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η καταγγελία του Εργοτέλη για την αποβολή της Κέρκυρας από το πρωτάθλημα.

Μέσω δελτίου Τύπου, η ΕΕΑ έκανε γνωστό ότι θα εισηγηθεί την αποβολή της ομάδας του νησιού των Φαιάκων καθώς θεωρεί ότι η μεταβίβαση των μετοχών στον Θανάση Ίσσαρη είναι εικονική και του απαγορεύει την άσκηση των δικαιωμάτων από τις μετοχές.

Μέσα στις επόμενες μέρες η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ θα καλέσει σε απολογία την Κέρκυρα και εκτός απροόπτου θα κάνει δεκτή την εισήγηση της ΕΕΑ υποβιβάζοντας την ομάδα. Αυτό σημαίνει πως θα ανοίξει θέση για το πρωτάθλημα, με τον Λεβαδειακό, τον Εργοτέλη και τον Απόλλωνα να είναι οι τρεις υποψήφιοι για τη θέση. Να σημειωθεί ότι βάσει κανονισμών η θέση πρέπει να καλυφθεί από ομάδα της αμέσως κατώτερης κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εξέτασε, κατά τη σημερινή συνεδρίασή της, την Προσφυγή - Καταγγελία της ΠΑΕ Εργοτέλης κατά της ΠΑΕ Κέρκυρα λόγω παράβασης των όρων μεταβίβασης μετοχών της.

«Η Επιτροπή έκρινε ότι συντρέχει περίπτωση εφαρμογής του άρθρου 69 παρ.12 ν.2725/99 και θα αποστείλει έκθεση στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο για την αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα. Η απόκτηση των μετοχών από τον Ίσσαρη είναι εικονική και η Επιτροπή του απαγορεύει την άσκηση όλων των δικαιωμάτων από τις μετοχές αυτές» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΕΑ.

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρεία:

    Εγγραφή νέου χρήστη - Επιλέξτε όνομα χρήστη (username)    Εγγραφή