Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπογράφει στην Γιουνάιτεντ ο Νταρμιάν

Υπογράφει στην Γιουνάιτεντ ο Νταρμιάν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/7/2015 17:33
Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ματέο Νταρμιάν, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» ήρθαν σε συμφωνία με την Τορίνο αλλά και με τον ποδοσφαιριστή.

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να θεωρείται ο Ματέο Νταρμιάν. Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, οι «κόκκινοι διάβολοι» ήρθαν σε πλήρη συμφωνία με την Τορίνο έναντι του ποσού των 18 εκατ. ευρώ συν 2 εκατ. ευρώ σε μπόνους.

Ο διεθνής Ιταλός δεξιός μπακ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη «γκρανάτα» στη Σέριε Α και θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές ύψους 2 εκατ. ευρώ.

«Η ημέρα έφτασε. Μετά από τρία φανταστικά χρόνια, αποχωρώ από το Τορίνο. Αυτή τη στιγμή δεν έχω λόγια. Μόνο δάκρια… Ήταν τιμή μου να παίξω για την Τορίνο και να φορέσω το περιβραχιόνιο του αρχηγού για κάποια παιχνίδια. Έδωσα τη καρδιά και τη ψυχή μου για την ομάδα. Αυτή η πόλη θα είναι για πάντα το δεύτερο σπίτι μου. Εύχομαι καλή τύχη σε όλη την ομάδα και τους οπαδούς…» δήλωσε ο 25χρονος, επιβεβαιώνοντας τη μεταγραφή του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.