Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γεωργέας: «Πιστεύω ότι οι πρόεδροι το έστησαν»

Γεωργέας: «Πιστεύω ότι οι πρόεδροι το έστησαν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/6/2015 15:55
Με τον Νίκο Γεωργέα ξεκίνησαν οι καταθέσεις για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βέροια στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. «Πιστεύω ότι το έστησαν οι δύο πρόεδροι» ανέφερε.

Ο πρώην παίκτης της Βέροιας κατέθεσε για σχεδόν δύο ώρες, επιμένοντας στην αρχική του κατάθεση. Ο Έλληνας παίκτης περίγραψε τι έγιναν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και κατήγγειλε τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιώργο Αρβανιτίδη, ότι έστησαν το προ διετίας παιχνίδι.

«Η γνώμη μου είναι ότι δεν ήταν πέναλτι το δεύτερο γκολ. Δεν ήθελε να διώξει την μπάλα στο πρώτο γκολ. Είπα να το πρώτο, όλοι το λέγαμε, πιο πολύ γελάγαμε. Όλοι το ήξεραν και οι δύο ομάδες το κανόνισαν. Πιστεύω ότι οι πρόεδροι το έστησαν. Ποιος θα το κανονίσει να έρθει 3-0; Οι παίκτες; Πώς; Όταν μπήκε ο Καλογέρης, εγώ είχα βγει. Δεν άκουσα τι του είπαν. Δεν έχω δεχθεί απειλές», είπε ο πρώην παίκτης της Βέροιας και νυν της ΑΕΚ.

Για το ότι η καταγγελία έγινε μετά από δύο χρόνια: «Δεν το κατήγγειλα, με φώναξε ο ανακριτής και μου είπε έγινε αυτό και αυτό, του είπα ότι έγινε, δεν κατήγγειλα. Με πήρε τηλέφωνο πήγα και είπα αυτό που έγινε. Μπορεί να μην το έλεγα και ποτέ για να μην κάνω κακό στο όνομα μου. Ο Μελισσανίδης δεν μου είχε πει τίποτα. Δεν τον βλέπω. Καθόλου. Μας βλέπει στο γήπεδο. Στην προπόνηση μία φορά ήρθε. Με ρώτησε ο δικηγόρος της ομάδας έτσι είναι; Και του είπα: έτσι ακριβώς. Δεν είχα μιλήσει με Καλαϊτζίδη μόλις κατέθεσε, ούτε ήξερα ότι είχε καταθέσει ο Μελισσανίδης. Μου λέει ο Ανδρεάδης: να σου πω τι κατέθεσε ο Καλαϊτζιδης. Του λέω: δεν χρειάζεται, θα σας πω εγώ τι έγινε απ’ ευθείας».

Για τα όσα έγιναν στο ημίχρονο: «Στα αποδυτήρια ήταν ο προπονητής και μας έδινε οδηγίες. Μετά μπήκε ο Λαναρής και λέει θέλω να σας πω κάτι. Πρέπει να έρθει 3-0 το ματς. Σίγουρα το άκουσαν και οι 11. Όποιος δεν θέλει –λέει- μπορεί να βγει αλλαγή. Εγώ ζήτησα αλλαγή από τον Καλαϊτζίδη . Όποιος δεν θέλει μπορεί να βγει αλλαγή. Ο προπονητής δεν ήταν μέσα. Ήταν έξω, και πήγα και είπα "εγώ σε αυτό το ματς δεν παίζω". Έχουμε ματς άλλη αγωνιστική, θα σε βγάλω».

Για την αλλαγή του Καφέ: «Είπε και αυτός να γίνει αλλαγή. Εκεί ήταν και το μασάζ ήταν ακριβώς δίπλα, δεν είναι σε άλλο δωματιάκι. Έγινε αλλαγή για τους ίδιους λόγους. Δεν είμαι σίγουρος αλλά πιστεύω γι' αυτό. Επειδή στο άλλο ματς έπαιξε».

Σ’ εκείνο το σημείο αντέδρασε ο πρώην μεγαλομετόχος της Βέροιας, Γιώργος Αρβανιτίδης: «O,τι θέλεις θυμάσαι, όλα είναι κατευθυνόμενα. Δεν ντρέπεσαι λιγάκι».

Στη συνέχεια, ο Γεωργέας ανέφερε: «Καθυστερήσαμε να βγούμε στον αγωνιστικό χώρο 3-4 λεπτά. Ο Ολυμπιακός είχε ήδη βγει. Οι παίκτες που έπαιζαν πιστεύω ήξεραν και τα παιδιά που μπήκαν αλλαγή, αλλά δεν παίρνω όρκο. Η βασική εντεκάδα ήταν μπροστά στην ομιλία και το άκουσε. Δεν έχει σημασία πώς ήρθε το αποτέλεσμα και αν μπήκε το γκολ στο 91’. Σημασία έχει ότι ήρθε το αποτέλεσμα.

Στα αποδυτήρια ρώτησαν και οι ξένοι παίκτες και τους εξήγησαν. Και τους είπαν όποιος δεν θέλει να βγει αλλαγή. Δεν ξέρω γιατί άργησε να αλλάξει τον Καφέ, δεν ξέρω γιατί έγινε στο 67'. Ψέματα λένε, δεν πόναγα στο γόνατο και ούτε παραπονέθηκα όταν πήγα στον πάγκο. Δεν είπα κάτι στον Καλογέρη, δεν το συζητήσαμε στον πάγκο με κανέναν. Πρώτη φορά μου έτυχε. Δεν υπάρχει λογική σε αυτό, υπάρχει;
».

Για το αν μίλησε με ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για το παιχνίδι: «Πρέπει να πω ποιοι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν; Δεν θυμάμαι ποιοι ήταν. Ας ανοίξουν τα τηλέφωνά μου. Μίλησα μετά με φίλους μου και τους το είπα. Ένας μου έκανε και πλάκα. Μου είπε “γιατί δεν το έλεγες να το παίξω;”. Εγώ πιστεύω ότι το κανόνισαν και οι δύο ομάδες το ματς. Και πιστεύω ότι το κανόνισαν οι πρόεδροι».

Αμαραντίδης: «Νομίζω ότι λέει ψέματα ο Γεωργέας»


Γεωργέας: «Πιστεύω ότι οι πρόεδροι το έστησαν»
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Αμαραντίδης διέψευσε το Νίκο Γεωργέα καταθέτοντας για το ματς Ολυμπιακού-Βέροιας:

«Για αυτό το θέμα λέει ψέματα, νομίζω ότι λέει ψέματα, δεν έχω ακούσει κάτι από τον Λαναρή. Δεν είδα χαλαρότητα, παίξαμε το παιχνίδι μας αλλά ήταν μεγάλη η πίεση. Αυτά τα γκολ μπαίνουνε και θα μπούνε και άλλα τέτοια γκολ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην συμπαίκτης του.

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Ήταν ο Λαναρής στα αποδυτήρια στο ημίχρονο αλλά εγώ δεν άκουσα τίποτα. Μας έδωσε οδηγίες, δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψή μου. Μας έδωσε οδηγίες για το δεύτερο ημίχρονο, τίποτα άλλο, δεν υπέπεσε κάτι άλλο στην αντίληψή μου. Ο Λαναρής ήταν μαζί με Καλαϊτζίδη μέσα στα αποδυτήρια και δίνανε οδηγίες. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι λέει ο Γεωργέας. Και ο Καφές μέσα ήταν, το μασάζ ήταν μαζί. Ο αγώνας ήταν φυσιολογικός, αν δούμε το video ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολλές ευκαιρίες και είναι φυσιολογικό να μπουν τρία γκολ.

Το πέναλτι δεν νομίζω ότι υπάρχει, δεν υπάρχει πέναλτι, το είπα και εκείνο το διάστημα. Τα άλλα δύο γκολ νομίζω ότι μπαίνουν χιλάδες γκολ τέτοια. Και μπαίνουν και έχουν μπει πολλά τέτοια γκολ
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.