Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τουράν: «Μιλάω με τρεις-τέσσερις ομάδες»

Τουράν: «Μιλάω με τρεις-τέσσερις ομάδες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/6/2015 20:06
Έτοιμος να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ο Αρντά Τουράν, καθώς ο Τούρκος άσος επιβεβαίωσε μέσω twitter πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τρεις-τέσσερις συλλόγους. «Θέλει Πρέμιερ Λιγκ» δήλωσε ο ατζέντης του.

Δύσκολα θα μείνει στην Ατλέτικο και τη νέα σεζόν ο Αρντά Τουράν. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός έβαλε… φωτιά στα σενάρια αποχώρησης από τους «ροχιμπλάνκος», γράφοντας στο twitter πως ο ατζέντης του συζητάει με τρεις-τέσσερις ομάδες:

«Οι μεταγραφικές φήμες δεν είναι εντελώς σωστές. Ο ατζέντης μου βρίσκεται σε επαφές με τρεις-τέσσερις ομάδες. Θα σας ενημερώσω εάν υπάρξει συμφωνία» έγραψε 28χρονος.

Εκτός από τον Τουράν, δηλώσεις έκανε και ο μάνατζερ του, Αχμέντ Μπουλούτ, ο οποίος αποκάλυψε ότι επιθυμία του παίκτη είναι να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ:

«Έχει πρόθεση να φύγει από την Ισπανία αυτό το καλοκαίρι. Η θέλησή του είναι να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Μιλάμε με τρεις ομάδες. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τα ονόματα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είναι οι καλύτερες ομάδες της χώρας και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Τουράν, ενώ παράλληλα ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει οι Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μπουλούτ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Μίλαν και της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο τόνισε πως ο παίκτης επιθυμεί να παίξει στην Αγγλία:

«Είναι αλήθεια ότι η Μίλαν και η Παρί Σεν Ζερμέν είναι δύο από τις έξι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Όμως η ιταλική ομάδα δεν βρίσκεται στις επιλογές μας, επειδή δεν παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Παρί είναι μια πιθανότητα, αν και ο Τουράν επιθυμεί να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.