Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Θελάντερ: «Χαρούμενος που ήρθα για τον Παναθηναϊκό»

Θελάντερ: «Χαρούμενος που ήρθα για τον Παναθηναϊκό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/6/2015 15:06
Χαρούμενος που βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Ράσμους Θελάντες στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στη χώρα μας.

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (29/6) ο Ράσμους Θελάντερ, ο οποίος είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με τους «πράσινους».

Ο Δανός αμυντικός δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στη χώρα μας για τον Παναθηναϊκό, ενώ επιβεβαίωσε πως μίλησε με τον Ρενέ Χένρικσεν:

«Είμαι χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος που έρχομαι για έναν μεγάλο σύλλογο. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει μεγάλη ιστορία και θερμούς οπαδούς. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και θα είμαι 100% αφοσιωμένος στο κλαμπ. Θα δω τους ανθρώπους της ομάδας και θα πω περισσότερα τις επόμενες ώρες».

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το εάν έχει μιλήσει με τον Ρενέ Χένρικσεν δήλωσε: «Ναι εννοείται. Είμαστε στην ίδια ομάδα, θεωρείται μεγάλος παίκτης στη χώρα μου και με έχει ενημερώσει».

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με την Άαλμποργκ για τον 23χρονο στόπερ, ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.