Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Αμέρικα: Στα ημιτελικά με Γκερέρο το Περού (video)

Κόπα Αμέρικα: Στα ημιτελικά με Γκερέρο το Περού (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/6/2015 08:08
Με τον Γκερέρο να πετυχαίνει χατ-τρικ (20’, 23’, 74’), το Περού κέρδισε με 3-1 την Βολιβία και εξασφάλισε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, όπου θα αντιμετωπίσει τη Χιλή. Φωνάζουν για τη διαιτησία στην Βολιβία.

Έγινε γνωστό το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών του Κόπα Αμέρικα. Το Περού κέρδισε με 3-1 τη Βολιβία και θα αντιμετωπίσει τη διοργανώτρια Χιλή για μια θέση στον τελικό της διοργάνωσης.

Πρωταγωνιστής για τους «Ίνκας» ήταν ο Πάολο Γκερέρο, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ (20’,23’, 74’) οδηγώντας την ομάδα του στη μεγάλη νίκη.

Μείωσε στο 84’ με πέναλτι του Μορένο η Βολιβία, η οποία ήταν κατώτερη, ωστόσο διαμαρτύρεται δίκαια για πέναλτι του Γκαγιέσε στον Πεδριέλ, στο 70ό λεπτό με τον Περουβιανό γκολκίπερ να έπρεπε να αποβληθεί.

Έτσι, το Περού έφτασε τα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ενώ ο Γκερέρο έπιασε τον Αρτούρο Βιδάλ στην πρώτη θέση των σκόρερ της διοργάνωσης με τρία γκολ.

Το ματς:


Κόπα Αμέρικα: Στα ημιτελικά με Γκερέρο το Περού (video)
Το Περού είχε από τα πρώτα λεπτά την υπεροχή στο παιχνίδι, πίεσε τη Βολιβία και κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Γκερέρο.

Ο Περουβιανός έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 14’, ωστόσο ο ίδιος δεν αστόχησε στο 20’ «γράφοντας» το 1-0 με κεφαλιά, έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Βάργκας. Τρία λεπτά μετά ο Γκερέρο πέτυχε δεύτερο γκολ μετά από ασίστ του Κουέβα.

Το Περού θα μπορούσε να πάει με μεγαλύτερο προβάδισμα στα αποδυτήρια, έχοντας δύο δοκάρια με τον Φαρφάν (37’, 45’+1’) αλλά και σημαντική ευκαιρία με τον Γκερέρο (27’). Στον αντίποδα, η Βολιβία γίνονταν απειλητική μόνο με στημένες φάσεις και είχε σημαντική ευκαιρία στο 30’ με κεφαλιά του Μορένο (απόκρουσε ο Γκαγιέσε) για να επιστρέψει στο ματς.

Η Βολιβία ρίσκαρε στο δεύτερο μέρος αφήνοντας αρκετούς χώρους, τους οποίους όμως δεν εκμεταλλεύτηκε το Περού. Στο 64’ ο Φαρφάν βρέθηκε σε θέση βολής, όμως έστειλε τη μπάλα άουτ και στο 70’ έγινε η φάση που θα μπορούσε να αλλάξει τον αγώνα.

Ο Πεδριέλ, «τσίμπησε» την μπάλα και ανατράπηκε από Γκαγιέσε, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι για τη Βολιβία, χαρίζοντας και την αποβολή στον γκολκίπερ του Περού.

Η «αλμπιρόχα» γλίτωσε και τέσσερα λεπτά μετά «σφράγισε» τη νίκη με τον Γκερέρο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ντάνι Μπεχαράνο (πλέον παίκτη του Παναιτωλικού) και «έγραψε» το 3-0.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 84’ ο Μορένο, μετουσιώνοντας σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Λίσιο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.