Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψε στην Έβερτον ο Ντεουλοφέου

Επέστρεψε στην Έβερτον ο Ντεουλοφέου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/6/2015 17:58
Παίκτης της Έβερτον είναι ξανά ο Ζεράρ Ντεουλοφέου, καθώς τα «ζαχαρωτά» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ισπανού άσου από την Μπαρτσελόνα έναντι του ποσού των 6 εκατ. ευρώ.

Στο Μερσεϊσάιντ επιστρέφει Ζεράρ Ντεουλοφέου. Η Έβερτον ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την Μπαρτσελόνα και ο Ισπανός άσος επιστρέφει στα «ζαχαρωτά» ύστερα από ένα χρόνο, υπογράφοντας για 3+1 χρόνια.

Ο 21χρονος εξτρέμ αγωνίστηκε με τη μπλε φανέλα τη σεζόν 2013-14, ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα, πραγματοποιώντας πολύ καλή χρονιά με 4 γκολ και 5 ασίστ σε 29 παιχνίδια. Τη φετινή σεζόν ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Σεβίλλη, σημειώνοντας 3 γκολ και 10 ασίστ σε 28 παιχνίδια.

«Ο Ζεράρ δεν χρειάζεται την παραμικρή σύσταση για όσους βρίσκονται στην Έβερτον καθώς όλοι γνωρίζουμε το εκπληκτικό ποδοσφαιρικό του ταλέντο. Θα αποτελέσει μία φανταστική προσθήκη για το σύλλογο μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Έβερτον, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

«Είμαι πίσω! Μία φορά μπλε, για πάντα μπλε!» έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter o Ντεουλοφέου, με το ποσό της μεταγραφής να υπολογίζεται στα 6 εκατ. ευρώ.

Να σημειωθεί πως η Μπαρτσελόνα έχει δικαίωμα να αγοράσει ξανά τον ποδοσφαιριστή με ένα συγκεκριμένο ποσό μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. ενώ οι «μπλαουγκράνα» έχουν το δικαίωμα της πρώτης άρνησης εάν η Έβερτον αποφασίσει να τον πουλήσει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.