Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Αμέρικα: Νίκησε την Κολομβία η Βενεζουέλα (video)

Κόπα Αμέρικα: Νίκησε την Κολομβία η Βενεζουέλα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/6/2015 01:27
Με γκολ του Ροντόν, η Βενεζουέλα νίκησε με 1-0 την Κολομβία, κάνοντας την έκπληξη στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου του Κόπα Αμέρικα. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ρόναλντ Βάργκας που βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ.

Την πρώτη μεγάλη έκπληξη στο Κόπα Αμέρικα της Χιλής σημείωσε η Βενεζουέλα. Με εξαιρετική εμφάνιση, η ομάδα του Ζόελ Σανβισέντε κέρδισε με 1-0 την Κολομβία, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης.

Το γκολ για τη Βενεζουέλα πέτυχε στο 60ο λεπτό ο Σαλομόν Ροντόν, ενώ εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ρόναλντ Βάργκας, που βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ.

Απογοητευτική εμφάνιση από την Κολομβία, η οποία παρουσίασε μεγάλο πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και χρειάζεται να βελτιώσει πολλά ενόψει της δύσκολης πλέον συνέχειας.

Το ματς:


Κόπα Αμέρικα: Νίκησε την Κολομβία η Βενεζουέλα (video)
Η Βενεζουέλα προτίμησε να δώσει χώρο στην Κολομβία, η οποία είχε την υπεροχή, όμως αδυνατούσε να διασπάσει της αντίπαλη άμυνα και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Οι παίκτες της Βενεζουέλας εγκλώβισαν τον Χάμες Ροντρίγκες και η μπάλα δεν έφθανε στους δύο επιθετικούς, Φαλκάο και Μπάκα.

Η ομάδα του Ζόελ Σανβισέντε κέρδισε μέτρα και στο 27’ είχε σημαντική ευκαιρία για να προηγηθεί. Μετά από πάσα του Αράνγκο, ο Βάργκας επιχείρησε το σουτ αναγκάζοντας τον Οσπίνα σε σπουδαία απόκρουση. Η Κολομβία ήταν ακίνδυνη και η «βινοτίνο» είχε νέα ευκαιρία στο 42’, όμως ο Οσπίνα απομάκρυνε το σουτ του Γκέρα, κρατώντας το μηδέν.

Η Κολομβία μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος όμως δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά. Τα άστοχα σουτ των Σάντσες (48’) και Χάμες (50’) δεν ανησύχησαν την Βενεζουέλα, η οποία κατάφερε να προηγηθεί στο 60ο λεπτό. Ο Αράνγκο βρήκε με λόμπα τον Γκέρα, αυτός γύρισε την μπάλα με το κεφάλι στον Ροντόν και ο στράικερ της Ζενίτ άνοιξε το σκορ.

Ο Πέκερμαν προχώρησε άμεσα σε αλλαγές, ρίχνοντας στο ματς τους Καρντόνα και Γκουτιέρες. Μάλιστα ο δεύτερος είχε μεγάλη ευκαιρία στο 75’ καθώς βρέθηκε σε θέση βολής. όμως καθυστέρησε και δεν κατάφερε να τελειώσει καλά τη φάση.

Οι «καφετέρος» ανέβασαν ρυθμό και πίεσαν για την ισοφάριση, όμως ο Μπαρόχα κράτησε το μηδέν. Ο γκολκίπερ της Βενεζουέλας πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση στο 79’ σε δυνατό σουτ του Χάμες, ενώ ένα λεπτό μετά είπε «όχι» σε προσπάθεια του Καρντόνα, στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ ο Ζαπάτα βρέθηκε μόνος στο δεύτερο δοκάρι, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει με προβολή, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Η τελευταία ευκαιρία της Κολομβίας για την ισοφάριση χάθηκε στο 85’ όταν ο Μαρτίνες βρήκε με το κεφάλι τον Κουαδράδο, όμως ο παίκτης της Τσέλσι δεν κατάφερε να ευστοχήσει από την μικρή περιοχή, κάνοντας άσχημο τελείωμα.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Βενεζουέλα ξεκινάει με νίκη το Κόπα Αμέρικα, ενώ έμεινε αήττητη για 8ο σερί παιχνίδι στη φάση των ομίλων του θεσμού.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.