Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάρκο Σίλβα το φαβορί για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Μάρκο Σίλβα το φαβορί για τον πάγκο του Ολυμπιακού

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/6/2015 22:41
Ο Πορτογάλος Μάρκο Σίλβα φαίνεται ότι είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές ωστόσο μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι οριστικό.

Αρκετές πιθανότητες για να αναλάβει τον πάγκο του Ολυμπιακού συγκεντρώνει ο Μάρκο Σίλβα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Ο πρώην προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον αλλά τονίζουν ότι δεν υπάρχει κάτι οριστικό.

Ο 38χρονος ανέλαβε την Σπόρτινγκ τον Μάιο του 2014, αντικαθιστώντας τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, και οδήγησε την ομάδα της Λισαβόνας στην κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και στην 3η θέση του πρωταθλήματος. Ωστόσο τέσσερις ημέρες μετά τον τελικό του Κυπέλλου, η διοίκηση αποφάσισε να τον αντικαταστήσει με τον Ζόρζε Ζεσούς.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2011 αναλαμβάνοντας την Εστορίλ και στην πρώτη του χρονιά κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, οδηγώντας την ομάδα στη Πριμέιρα Λίγκα.

Την επόμενη σεζόν οδήγησε την Εστορίλ στην 5η θέση του πρωταθλήματος, κερδίζοντας εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ την περασμένη σεζόν τα πήγε ακόμα καλύτερα, καθώς η ομάδα τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.