Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ενρίκε: «Έτοιμοι να γράψουμε ιστορία»

Ενρίκε: «Έτοιμοι να γράψουμε ιστορία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/6/2015 01:40
Έτοιμη να γράψει ιστορία είναι η Μπαρτσελόνα, όπως τόνισε ο Λουίς Ενρίκε. Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα του είναι απόλυτα συγκεντρωμένη και έτοιμη να παίξει το παιχνίδι της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ένα ανοιχτό και διασκεδαστικό παιχνίδι περιμένει ο Λουίς Ενρίκε. Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πως η ομάδα του είναι ήρεμη, προσγειωμένη και έτοιμη να γράψει ιστορία απέναντι στην Γιουβέντους:

«Θέλουμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Να έχουμε την μπάλα, να παράγουμε κινδύνους και να μην επιτρέψουμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες. Οι τελικοί διακατέχονται από το στοιχείο της υπερέντασης. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα μας επηρεάσει. Είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι στην ευθύνη που έχει ένας τέτοιος αγώνας. Η ομάδα βρίσκεται εκεί που ήθελε. Έχουμε ήδη κατακτήσει δύο τίτλους και είμαστε έτοιμοι να γράψουμε μία ιστορική σελίδα για τον σύλλογο», δήλωσε αρχικά ο Λουίς Ενρίκε.

Για το πώς φαντάζεται τον τελικό: «Θα είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, ένα ανοιχτό παιχνίδι. Οι πρωταθλητές Ισπανίας θα αντιμετωπίσουν τους πρωταθλητές Ιταλίας. Πιστεύω θα έχουμε περισσότερη ώρα τη μπάλα και αυτό θα συμβαίνει περισσότερο προς την εστία του αντιπάλου. Σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες και θα χρειαστεί να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο, μα δεν πιστεύω ότι θα είναι μία μάχη των διαφορετικών ποδοσφαιρικών σχολών. Το στιλ της Γιουβέντους μοιάζει με το δικό μας και γι' αυτό βρισκόμαστε στο ίδιο σημείο. Μην ξεχνάτε ότι και η Γιουβέντους έχει όπως και εμείς την ευκαιρία για ένα ιστορικό τρεμπλ».

Για τον τραυματισμό του Ινιέστα: «Ο Ινιέστα προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς. Θα δούμε. Φαντάζομαι πως θα είναι σε θέση να παίξει».

Για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι: «Συγχαίρω τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τη δουλειά που έχει κάνει. Έχει κερδίσει τρόπαια με τη Μίλαν και διαθέτει σπουδαία φήμη, κάτι που απέδειξε εφέτος με το τέταρτο σερί πρωτάθλημα για τη Γιουβέντους και την πρόκριση στον τελικό»

Για το γεγονός ότι η ομάδα του θεωρείται το φαβορί: «Υπάρχει μία αίσθηση ευφορίας στις τάξεις των οπαδών μας τους τελευταίους μήνες. Εντός της ομάδας όμως παραμένουμε προσγειωμένοι και σκεφτόμαστε το πως θα προσεγγίσουμε τον αγώνα με τον πιο σοβαρό τρόπο που είναι δυνατόν».

Για την τριάδα της επίθεσης: «Ξέρουμε ότι όλοι ασχολούνται με τους τρεις μπροστά. Ωστόσο, για να έχουμε κατακτήσει τους δύο τίτλους και να βρισκόμαστε τώρα εδώ, είναι απαραίτητα να λειτουργούν τέλεια όλες οι γραμμές. Το γεγονός ότι διεκδικούμε το τρεμπλ, σημαίνει ότι η ομάδα δούλεψε εξαιρετικά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.