Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλέγκρι: «Το παιχνίδι της ζωής μας»

Αλέγκρι: «Το παιχνίδι της ζωής μας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/6/2015 23:39
Τελικό με γκολ περιμένει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος δήλωσε πως η Γιουβέντους πρέπει να σκοράρει, ενώ τόνισε πως η Μπαρτσελόνα δεν είναι μόνο οι Μέσι, Νεϊμάρ και Σουάρες.

«Θα παίξουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι της ζωής μας». Αυτά ήταν τα λόγια του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ενόψει του αυριανού τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Μπαρτσελόνα.

«Είχαμε στόχο να φτάσουμε μέχρι τα προημιτελικά, και να που βρισκόμαστε εδώ σήμερα. Έχουμε ήδη βελτιώσει την εικόνα μας στην Ευρώπη και τώρα έχουμε μπροστά μας το πιο σημαντικό παιχνίδι της ζωής μας. Μια ομάδα θα κάνει το τρεμπλ στο Βερολίνο και ελπίζουμε να είμαστε εμείς. Η παρουσία μιας ιταλικής ομάδας στον τελικό είναι σημαντικό επίτευγμα. Είναι πολύ καλό για το ιταλικό ποδόσφαιρο συνολικά» δήλωσε ο Αλέγκρι, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιθετική τριάδα της Μπαρτσελόνα:

«Έχουμε το πλάνο μας για το πώς θα τους σταματήσουμε. Δεν θα είναι όμως αρκετό να σταματήσουμε την τριάδα της Μπαρτσελόνα, καθώς είναι μια πολύ δυνατή ομάδα ως σύνολο. Έχει βέβαια και αδυναμίες. Δεν νομίζω ότι το παιχνίδι θα λήξει 0-0. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά και να σκοράρουμε. Θα χρειαστεί να είμαστε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά. Η ομάδα είναι ήρεμη και αφοσιωμένη στον στόχο της. Όπως σε όλους τους τελικούς, θα χρειαστούμε τύχη και θα χρειαστεί να δουλέψουμε γι’ αυτό».

Στη συνέχεια ο Αλέγκρι έπλεξε το εγκώμιο του Λουίς Ενρίκε: «Δίνω συγχαρητήρια στον Λουίς Ενρίκε. Δεν είναι ποτέ εύκολο να προπονείς μεγάλες ομάδες, αν και απ' έξω φαίνεται εύκολο. Δυσκολεύτηκε στην Ρόμα, όμως αυτό είναι φυσιολογικό δεδομένου ότι ερχόταν από διαφορετικό περιβάλλον. Μπορούσες να δεις ότι είχε καλές και σωστές ιδέες».

Όσο για τον τραυματισμό του Τζόρτζιο Κιελίνι, ο Ιταλός τεχνικός σχολίασε: «Λυπάμαι πολύ για ό,τι συνέβη στον Κιελίνι. Χάσαμε ένα παιδί που είχε παίξει όλα τα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ και έπαιζε καλά. Ευτυχώς έχουμε τους Μπαρτσάλι και Ογκμπόνα. Αν είναι καλά ο Μπαρτσάλι, θα παίξει, αλλιώς θα παίξει ο Ογκμπόνα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.