Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πιστός στη Σεβίλλη ο Έμερι

Πιστός στη Σεβίλλη ο Έμερι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/6/2015 22:35
Την αφοσίωση του στη Σεβίλλη έδειξε ο Ουνάι Έμερι. Παρά το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων, ο Ισπανός τεχνικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και θα οδηγήσει τους Ανδαλουσιανούς στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στον πάγκο της Σεβίλλη θα παραμείνει ο Ουνάι Έμερι. Δύο ημέρες μετά την είδηση πως απέρριψε πρόταση της Νάπολι, ο Ισπανός τεχνικός έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Με το νέο συμβόλαιο, ο 43χρονος θα απολαμβάνει ετήσιες αποδοχές ύψους περίπου 2,5 εκατ. ευρώ και γίνεται αυτόματα ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην ιστορία της Σεβίλλη.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συμφωνία υπάρχει όρος που επιτρέπει στον Έμερι να αποχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι, ενώ η ομάδα έχει το δικαίωμα να «σπάσει» το συμβόλαιο του στο φινάλε της σεζόν, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλει κάποιο ποσό στον Ισπανό προπονητή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Έμερι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Σεβίλλη τον Ιανουάριο του 2013, αντικαθιστώντας τον Μίτσελ που συνέχισε στον Ολυμπιακό, και κατάφερε να οδηγήσει τους Ανδαλουσιανούς σε δύο συνεχόμενες κατακτήσεις του Γιουρόπα Λιγκ αλλά και να βγάλει την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.