Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ανέβηκε δεύτερος ο Αστέρας

Σούπερ Λιγκ: Ανέβηκε δεύτερος ο Αστέρας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/5/2015 20:50
Την πρώτη του νίκη στα πλει-οφ πήρε ο Αστέρας. Με γκολ του Κουρμπέλη (66'), οι Αρκάδες κέρδισαν με 1-0 τον Ατρόμητο στην Τρίπολη και ανέβηκαν προσωρινά στη 2η θέση του μίνι πρωταθλήματος.

Χωρίς να είναι καλύτερος, ο Αστέρας κέρδισε με 1-0 τον Ατρόμητο στην Τρίπολη και ανέβηκε προσωρινά στην 2η θέση, που δίνει εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Αρκάδες πήραν την πρώτη τους νίκη στα πλει-οφ και βρίσκονται στο +2 από τον ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, ενώ ξέφυγαν με +4 από τον 4ο Ατρόμητο.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ξεκίνησε δυνατά και απείλησε πρώτη με κεφαλιά του Ιγκλέσιας (3’), ωστόσο στη συνέχεια δεν κατάφερε να φανεί απειλητική, δείχνοντας επηρεασμένη από τις απουσίες αλλά και από την κούραση. Ο Ατρόμητος ανέβασε ρυθμό και είχε σημαντική στιγμή στο 19’ με σουτ του Μαρσελίνιο, ωστόσο ο Θεοδωρόπουλος κράτησε το μηδέν

Οι Περιστεριώτες είχαν την υπεροχή, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν αξιόλογες ευκαιρίες, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Κακό παιχνίδι και στο δεύτερο μέρος, με τον Αστέρα να πετυχαίνει τελικά το γκολ στο 66’ έπειτα από λάθος του Γκορμπούνοφ.

Ο Νίκο Φερνάντες εκτέλεσε φάουλ, ο Γκορμπούνοφ έκανε τραγική έξοδο και ο αφύλακτος Κουρμπέλης «έγραψε» το 1-0. Το γκολ αυτό έκρινε τον νικητή, καθώς ο Αστέρας διαφύλαξε το προβάδισμα του και ανέβηκε στη 2η θέση του μίνι πρωταθλήματος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.