Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπενίτεθ: «Ο κύκλος μου στη Νάπολι έκλεισε»

Μπενίτεθ: «Ο κύκλος μου στη Νάπολι έκλεισε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/5/2015 17:51
Την αποχώρηση του από τον πάγκο της Νάπολι ανακοίνωσε ο Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος είναι το μεγάλο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Κάρλο Αντσελότι στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ.

Το παιχνίδι με τη Λάτσιο θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της Νάπολι. Ο Ισπανός τεχνικός, που είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ, ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τους οπαδούς γι’ αυτά τα δύο χρόνια που βρέθηκε στους Ναπολιτάνους, ενώ δεν θέλησε να αποκαλύψει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του:

«Ο κύκλος μου στην Νάπολι έκλεισε. Είχα υπογράψει διετές συμβόλαιο το οποίο λήγει μετά το παιχνίδι με την Λάτσιο. Ύστερα θα μπορώ να συζητήσω για τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τον σύλλογο και τους οπαδούς. Πάντα είναι δύσκολο να φεύγεις από μια δουλειά που σου συμπεριφέρονται καλά από την αρχή και η Νάπολι ήταν τέτοια για μένα».

Μάλιστα ο Ισπανός αποκάλυψε πως βρέθηκε κοντά σε ανανέωση, ωστόσο τόνισε πως αποφάσισε να αποχωρήσει για οικογενειακούς λόγους: «Η επιθυμία της οικογένειάς μου ήταν κλειδί για την απόφασή μου, αφού ο πρόεδρος και η διοίκηση έκαναν κάθε προσπάθεια για να μείνω και ήμασταν κοντά στην ανανέωση», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Όσο για το παιχνίδι με την Λάτσιο που θα κρίνει την 3η θέση και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ανέφερε: «Την Κυριακή δίνουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλω να τελειώσω τη θητεία μου εδώ με μια μεγάλη νίκη».

Ντε Λαουρέντις: «Μπορώ να βοηθήσω τον Ράφα να υπογράψει καλό συμβόλαιο με τη Ρεάλ»


Μπενίτεθ: «Ο κύκλος μου στη Νάπολι έκλεισε»
Σε αντίθεση με τον Μπενίτεθ, ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις σχολίασε τις φήμες που θέλουν τον Μπενίτεθ να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι» αστειεύτηκε ότι μπορεί να βοηθήσει τον Ισπανό τεχνικό στις διαπραγματεύσεις του με τη διοίκηση της «βασίλισσας»:

«Αν θα πρότεινα τον Μπενίτεθ στον Φλορεντίνο Πέρεθ; Θα τον πρότεινα σε όλους τους προέδρους των ομάδων. Ο Πέρεθ δεν χρειάζεται τη συμβουλή μου. Αν ο Μπενίτεθ υπογράψει στη Ρεάλ, θα αποδειχτεί ότι η επιλογή μου να τον προσλάβω πριν δύο χρόνια ήταν σωστή. Ελπίζω ο Φλορεντίνο να του προτείνει καλό συμβόλαιο. Θα μπορούσα να βοηθήσω τον Ράφα να κλείσει καλή συμφωνία».

Όσο για τη συνεργασία του με τον Μπενίτεθ, ο Ντε Λαουρέντις ανέφερε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Ράφα για τη συνεργασία μας αυτά τα δύο χρόνια στον σύλλογο. Με κέρδισε από την πρώτη στιγμή που τον συνάντησα και κατάφερε σε αυτά τα δύο χρόνια να δικαιώσει την θετική μου εντύπωση. Είχα συνειδητοποιήσει ότι αυτή ήταν η τελευταία του σεζόν μαζί μας γιατί ήθελε να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του. Χάρη στον Ράφα είμαστε η μόνη ιταλική ομάδα που σήκωσε τρόπαια, εκτός από τη Γιουβέντους»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.