Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γεωργιάδης: «Υπάρχει αρρωστημένη κατάσταση»

Γεωργιάδης: «Υπάρχει αρρωστημένη κατάσταση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/5/2015 00:41
Για αρρωστημένη κατάσταση έκανε λόγο ο Γιώργος Γεωργιάδης αμέσως μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό, που ουσιαστικά έβαλε τέλος στις ελπίδες της ομάδας για την πρώτη θέση των πλει-οφ.

Η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα αλλά και οι έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου προκάλεσαν το ξέσπασμα του Γιώργου Γεωργιάδη στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έκανε λόγο για αρρωστημένη κατάσταση αναφερόμενος για τις διαρκείς αποδοκιμασίες κατά του ίδιου και των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Παίζαμε τις τελευταίες ελπίδες μας για την πρώτη θέση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλαμε στο δεύτερο ημίχρονο να αντικαταστήσουμε τον Μακ αλλά ήρθε ο τραυματισμός του Αθανασιάδη που άλλαξε τα πλάνα μας. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν μείνει πολλοί παίκτες και σήμερα είχαμε πολλά προβλήματα. Η δεύτερη θέση, πάντως, στα πλέι οφ είναι σημαντική για τον σύλλογο, ώστε να έχει αρκετό χρόνο το καλοκαίρι.

Γενικώς υπάρχει μία αρρωστημένη κατάσταση, δεν υπάρχει καμία ποδοσφαιρική λογική. Για τρίτη σεζόν παίζουμε με το μαχαίρι στον λαιμό και προσπαθούμε να σώσουμε την χρονιά. Αυτό επηρεάζει και τους παίκτες, δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα έχει να κάνει με την λογική. Ελπίζω να την φέρει ο νέος τεχνικός διευθυντής. Είδα το βιογραφικό του, έχει ποδοσφαιρικές γνώσεις
».

Για το τι εννοεί ακριβώς: «Δεν είδατε ότι ενώ ήταν 0-1 το σκορ υπήρχαν αποδοκιμασίες; Είναι αυτή η Τούμπα που έχουμε γνωρίσει; Να βρίζουν παίκτες; Δεν έχει να κάνει με την διοίκηση».

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον πάγκο στο προηγούμενο ματς: «Άκουσα διάφορες αηδίες. Σας πληροφορώ δεν έχει πει ποτέ σε μένα τι να κάνω, ούτε στους προηγούμενους προπονητές. Ήρθε για να εμψυχώσει την ομάδα. Δεν λέω ότι είναι σωστό, αλλά έτσι σκέφτεται. Τον γνωρίζω τρία χρόνια. Έχει δίπλα του ανθρώπους που θέλουν να του επιβάλλουν άρρωστες απόψεις. Το έλεγα ως παίκτης, το λέω και τώρα, δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι, μόνο αυτοί που συνεργάζομαι. Ρωτήστε αυτούς. Πολλοί εύκολα τα λένε κάποιοι, ας έρθουν να τα κάνουν».

Για την παρουσία του Κόστα: «Γενικότερα η άμυνα μας είχε κρατήσει μέσα στα παιχνίδια. Το πρόβλημα μας είναι το γκολ. Εντάξει, κάποια στιγμή θα δεχθείς και ένα γκολ, όπως σήμερα».

Για το στόχο της ομάδας: «Πρέπει να αντιδράσουμε σαν άντρες, να σταθούμε στα πόδια μας, γιατί ειδικά φέτος η δεύτερη θέση δίνει απευθείας το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.