Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαραντόνα: «Όταν έλεγα για τη FIFA, με θεωρούσαν τρελό»

Μαραντόνα: «Όταν έλεγα για τη FIFA, με θεωρούσαν τρελό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/5/2015 20:41
Δικαιωμένος για από τις συλλήψεις των μελών της FIFA δήλωσε ότι αισθάνεται ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος στρέφονταν πάντα κατά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και του Σεπ Μπλάτερ. «Σήμερα δεν υπάρχει ποδόσφαιρο, μόνο ψέματα».

Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «La Red» της Αργεντινής για το σκάνδαλο διαφθοράς στη FIFA έδωσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου δήλωσε ότι αισθάνεται δικαιωμένος από τις συλλήψεις των μελών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, τονίζοντας πως σήμερα υπάρχουν μόνο ψέματα και όχι ποδόσφαιρο.

Ο ίδιος αναρωτήθηκε που βρίσκονταν ο Σεπ Μπλάτερ όταν γίνονταν όλα αυτά, αναφέρθηκε στις εκλογές της FIFA, ενώ άφησε αιχμές για τον Μισέλ Πλατινί.

«Ο κόσμος έλεγε ότι ήμουν τρελός. Σήμερα το FBI αποκάλυψε την αλήθεια. Η FIFA έχει αποθέματα 1,5 δισεκατομμύρια και υπάρχουν παίκτες που δεν παίρνουν περισσότερα από 150 δολάρια. Σήμερα δεν υπάρχει ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει διαφάνεια. Λένε μόνο ψέματα στους ανθρώπους και στήνουν ολόκληρο σόου για να εκλεχθεί ξανά ο Μπλάτερ. Τώρα θα δούμε αν θα ψηφιστεί ξανά μετά τα όλα όσα έγιναν. Που ήταν ο Μπλάτερ όταν έγιναν όλα αυτά;», δήλωσε ο Μαραντόνα και πρόσθεσε:

«Οι Αμερικάνοι έκαναν άψογη δουλειά και τώρα οι συλληφθέντες πρέπει να εξηγήσουν τι έχει γίνει. Θα ασχοληθώ προσωπικά με τους κακούς της υπόθεσης. Τα χρήματα πρέπει να δοθούν στην κατασκευή ενός προπονητικού κέντρου για τα παιδιά της Αφρικής».

Όσον αφορά την παρουσία του Μισέλ Πλατινί στην προεδρία της UEFA, ο Μαραντόνα ανέφερε: «Θέλουμε έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου που να είναι υπεύθυνος. Ήρθαν και προσπάθησαν να με πείσουν με τα χρήματα, αλλά εγώ κερδίζω δουλεύοντας και όχι κοροϊδεύοντας τον κόσμο. Ο Πλατινί; Αυτός είναι Γάλλος, επομένως αν ο άνεμος φυσάει προς τ' αριστερά πηγαίνει αριστερά, αν φυσάει προς τα δεξιά πηγαίνει δεξιά»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.